| uglymermaid a întrebat:

Se apropie ziua unei persoane dragi mie, aşa că m-am gândit să îi pictez un tablou si să il fac cadou. Faza este că nu prea am idei ce i-aş putea picta. Am o imaginaţie imensă, dar aici m-am blocat. Aveţi voi nişte idei? Nu contează absolut deloc nivelul de dificultate, dar vreau ceva original.

13 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Picteaza-i o icoana sau un peisaj idilic de munte, de genul ala cum gasesti prin goblenuri. Sau o vaza cu florile preferate.
https://www.google.ro/......ps?/search

| OoBunnyoO a răspuns:

Poti incerca sa ii faci un portret mai creativ, persoanei respective.

| Pufoshenia a răspuns:

Buna.Poti pita ce sti ca acea persoana adora sau iubeste mult.Sau ai putea picta un moment special care l-a-ti petrecut impreuna.Pa, pa

| Lynnfield a răspuns:

Se pare că imaginaţia ta nu este destul de imensă!

| uglymermaid explică (pentru Lynnfield):

Îm unele momente mă blochez şi nu mai am idei. Scriu mult, desenez mult, ideile mele se consumă repede, dar imediat îmi vin altele în cap. Persoana asta e mai diferită pentru că m-a ajutat foarte mult şi nu ştiu cum să îi mulţumesc. Nu e o persoană căreia să îi placă chestii gotice (ceea ce desenez eu în principal), e mai bătrână, mai grijulie, şi foarte ocupată. Vrea să facă bine tuturor, iar ea tot timpul rămâne pe afară şi uită să mai aibă timp pentru ea însăşi.

| Lynnfield a răspuns (pentru uglymermaid):

Orice idee îşi are originea dintr-o altă idee, ideea ar fi că dacă ai una poţi avea mai multe, iar daca ai multe poţi avea şi mai multe, Ideea poate veni din imaginaţie dar nu numai, nu îţi poţi imagina ceva ce nu ai vazut, degeaba spui tu ca o ai imensă cu toţi o avem, toate persoanele sunt diverite, ca este bun sau rău, ajută sau nu, toţi ne raportam în faţa aceleaşi realitaţi fundamentale, dat fiind faptul practic toţi suntem la fel de diferiţi!

Da, ai dreptate, dar eu am cerut idei. Tot ce îmi vine în cap acum sunt subiecte frumoase dar nu semnifică ceva anume, şi vreau ceva reprezentativ.

Eu unul cred că îţi pierzi timpul degeaba cu pictatul, dar dacă nu ai ce face!?

Nu îmi pierd timpul absolut deloc. Crede-mă. Eu prin tot ce ţine de artă mă exprim, pentru că fără asta aş rămâne blocată în lumea asta, iar arta mă rupe de realitate. O să mă mai gândesc la ce pot picta, mulţumesc de ajutor.

Văd că te poţi exprima destul de bine şi făra arta pictatului, textual, lingvistic şi fară culori, natural în stil organic, tu foloseşti realitatea pe post de artă, aşa cum sa te poţi rupe de ea?

Mulţumesc mult. Şi mă exprim bine prin tot ce înseamnă artă, scris, poezii, compuneri şi chestii de genul. Nu mă exprim doar prin artă plastică, iubesc tot ce ţine de artă în general happy.

| madalina13021997 a răspuns:

Depinde de gusturile acelei persoane, mai intai afla gusturile persoanei respective iar apoi pune-ti imaginatia la treaba!

| Monsterr_Cookie_1992 a răspuns:

Poti sa ii faci o caricatura persoanei respectiva.Asa ai aduce un zambet larg pe fata sarbatoritei/sarbatoritului happy Succes!