| Schrotter54321 a întrebat:

Stiti cumva cam cum se desfasoara cursurile la o facultate de design vestimentar?(ma refer, la ce ne va invata, sau ce va trevui sa facem)winking

Răspuns Câştigător
| andreeaart a răspuns:

Eu am facut liceul de arta. So...in liceu exista sectia de creatie vestimentara in care desenezi modele si le imbraci cum iti imaginezi, exersezi, te inspiri din reviste de moda. Ca o haina sa arate bine, trebuie sa ti iese si modelul, picioare lungi, subtiri, puse in evidenta, maini nu foarte foarte lungi...in fine, daca ai facut arta stii bine proportiile. La facultate vei face cam acelasi lucru, dar vei avea mult de invatat, epoci si specificul fiecareia din punct de vedere vestimentar. Trebuie sa stii unde se incadreaza si ce gen este o haina. La fel de bine trebuie sa cunoscti si initiatorii unor modele, cum este si n muzica. Documentatie multa, munca si talent sunt ingredientele care nu trebuie sa ti lipseasca. Si plus de asta, daca esti buna, stiu ca in facultate se organizeaza si niste parade de moda, in care poti sa ti prezinti 'inventia', am vazut la tv ceva de genul asta in care studentii faceau modele de haine extravagante si le expuneau. Bafta!