| Miky69 a întrebat:

Am 16 ani, sunt la liceu, clasa a 10-a, profil stiinte ( biologie, fizica, mate, chimie etc. ) intr-un oras din Timis.
Vreau sa ma mut la Liceul de arte plastice din Timisoara.Din pacate, nu stiu de ce, nimeni din liceul ala ( elevi ) nu imi poate spune ceva concret ce trebuie sa fac. gen. dosar, admiteri, teste, in ce data etc.

Daca aveti informatii..va rog mult happy

Funda!

4 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Pentru asemenea transferuri, trebuie ca media ta actuala sa fie cel putin egala cu media acceptata la admiterea in liceul respectiv.Mai trebuie sa fie un loc disponibil la clasa unde urmeaza sa te transferi,loc asigurat ori prin suplimentare,ori prin renuntarea vreunui elev la cursuri,dupa inscriere sau pe parcurs. Eventual,daca exista materii pe care nu le-ai avut, s-ar putea sa ti se impuna o evaluare-o diferenta-sub forma unui test(examen). Trebuie sa iei legatura cu liceul respectiv, care iti va da informatiile complete si va fixa o data cand sa te prezinti personal, cu unul dintre parinti, ori tutore legal.

| iulia91 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa suni la liceul respectiv si cu siguranta vei primi toate informatiile necesare. E posibil sa trebuiasca sa dai niste diferente, insa nu cred ca sunt alte impedimente. Transferul, in general, e destul de usor de realizat. Bafta!

| Warr007 a răspuns:

Pai nu stiu, cred ca transfera cu dosar si iti zice clasa si acol vei fi, si iti da sa inveti probabil din urma sau ceva suna la liceu si informeazate mai mult si eu sunt din timis tongue

| maryadrana a răspuns:

Mai bine suna la liceul respectiv! Ca sa vezi daca trebuie sa dai diferente, cum poti obtine o bursa si te sfatuiesc sa te duci intr-o zi acolo pe cont propriu si sa te interesezi personal! Cu ocazia asta poate cunosti si pe cineva de pe acolo care iti poate spune cum se fac lucrurile si tot tacamul! Poate chiar iti va oferi testele din anii trecuti si numerele de telefon ale unor profesori in caz ca vrei pregatiri! Multa bafta! Cred ca nu o sa imi dai fundita pentru ca au mai raspuns si altii, dar nu te compatimesc! Mult succes!winking:*