Fiecare carte pe care o citesti este o mare bogatie de senzatii, sentimente, informatii. Tu esti mai sarac, sufletul tau pierde enorm. Tu stii daca iti pasa de tine sau numai de parerea altora
Pai,fac ce vreau eu cred.
Si sursa mea de inspiratie vine de pe net...care profii zic ca te tampeste.
Acum depinde si ce te inspira.Nu totul de pe internet este bun.Mai citeste si tu cate o carte, nu strica, si nu cred ca mori daca citesti.Sunt atatea carti, atatea genuri de carti, trebuie sa fie ceva si pe interesul/gustul tau
Se vede ca te doare in **** de carti dupa intrebarea retardata pe care poti sa o pui.E ceva de genul:,, Maine imi rup un picior.Fac o alegere corecta?''
Faci o alegere corecta
Pai da' eu ce ziceam?!
Ce ziceai?
Parca suntem 2 nebuni
Bine.dar nu o sa te apuci să citești acum La țigănci Citești dacă simți sa mai ieși din lumea asta și să mai visezi. știi ce zic...
Din punctul meu de vedere, nu. Si eu eram la fel in 5-8 (acum sunt intr-a noua), dar dupa examen, mi s-a luat de tot si abia daca mai stiam sa rezum o poveste sau chiar ce am facut in ziua aia. Sincer, cred ca ar trebui sa citesti. Dupa aia o sa iti para rau. Talentul se pierde cu timpul, mai bine sa il muncesti cate putin si sa nu il lasi.
Madutza02 întreabă:
Emamuresan întreabă: