| L0c0b0y a întrebat:

Am o intrebare foarte importanta.Deci am nevoie de o melodie Atentie! doar melodie nu si voce sau asa ceva pentru urmatoarele versuri.
E prea putin ce pot marturisi,
Daca-ai fugi si nu te-as mai gasi,
Dar,ca sa afli totul,nu e greu;
Asculta-ma cu sufletul, mereu,
Lasandu-ma sa cred ca nu mai vrei
Sa te desprinzi cumva din ochii mei
Si-ai sa intelegi cat frig s-ar intampla
Dac-ai fugi si nu te-as mai afla...

Răspuns Câştigător
| onasis1961 a răspuns:

Descarcă asta şi alegi ce melodie vrei:
http://www.karafun.com/? app_currency=EUR

3 răspunsuri:
| Scheopu_Irina_1999 a răspuns:

Eu zic sa incerci sa le canti pe genul se muzica care iti place! evident ca nu merge rock.nu stiu...dar incearca, fii sicer, asa sigur reusesti gandeste-te la ceva trist, la cineva foarte important pentru tine la sentimentele pentru ascea persoana sunt sigura ca sa vei gasi melodia perfecta eu asa fac! succes!

| Scheopu_Irina_1999 a răspuns:

Sincer nu prea stiu.EU de obicei incerc sa ma gandesc la ceva tist la astfel de versuri,la o persoana pe care o iubesc si la sentimentele fata de aceasta,de fapt la mine e simplu pentru ca ma gandesc la faptul ca imi place de un baiat dar el nu stie si nici nu-i place de mine,asta e dar pentru un astfel de cantec ajuta! Incearca sa le canti exact pe o melodie care iti vine la un moment de genul, mai trist, mai melancolic, cand ploua, asta te va ajuta! Eu mai mult de cateva sfaturi nu pot sa-ti dau! Succes si sper ca te-am ajutat daca nu macar iti las asta: imi plac versurile sunt superbe si sunt sigura ca la un moment dat vei reusi sa le gasesti o meldie!

| SelenaGomez11 a răspuns:

Se numeste karaoke