| lucianos222 a întrebat:

am si eu o problema cu care ma tot confrunt..parintii mei ma tot indruma sa ma duc la lectii de orga, dar eu am un prost obicei de a ma lasa repede..de ex: acum ceva timp m-am inscris la fotbal, dar m`am lasat deoarece am avut acel sentiment: cand ies cu prietenii pe afara si zic "astazi nu ma mai duc la fotbal ca nu am chef" am acel sentiment de plictiseala..ma las prea usor pe tanjeala..nu stiu ce sa fac, oare pot ajunge departe cu orga? pot castiga din asta? iar pentru cei care au fost la orga.ce imi puteti spune? e greu? Dau funda! Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| akaa a răspuns:

Buna. Eu am chitara de un an jumatate si sincer nu am mers deloc la lectii de chitara. La inceput eram si eu la fel ca tine, nu ma interesa deloc sa invat sa cant la ea, doar era un moft pe moment, dar dupa ce am invatat de pe net cum sa cant la ea chiar mi-a placut. Am un prieten care canta la orga si la pian si se duce la diferite concursuri, unele cu premii in bani. Poti face si facultate daca stii bine sa canti la ea. Sper ca te-am ajutat sa iei o decizie bunawinking

1 răspuns:
| onasis1961 a răspuns:

Inseamna ca nu te atrag suficient sa poti renunta la prieteni.Dar incearca diferite chestii ca odata si odata tot te va atrage ceva maxim.