| TheAce a întrebat:

As avea nevoie de putin ajutor. Cine dintre voi se pricepe in programul Corel Draw si m-ar putea ajuta cu coperta urmatorului meu volum care trebuie sa apara luna viitoare? Va veti pastra bineinteles drepturile de autor, veti fi trecuti ca si designeri ai copertii si veti intra astfel in posteritate (hehe). De asemenea, in anumite conditii am putea vorbi despre o colaborare remunerata pe termen lung. Funda + vot happy.

2 răspunsuri:
| zdrangoi a răspuns:

De ce nu apelezi la cine ti-a facut coperta primului volum?
Coperta nu se poate creea doar asa conversational.
Trebuie citit textul, conversat cu autorul, edtiura, etc.
Povesti stim majoritatea.
Cum se numeste primul volum, ce editura l-a publicat, ce tiraj a avut, etc.

| TheAce explică (pentru zdrangoi):

Cei cu care am colaborat pentru primele 2 volume sunt plecati de o vreme din tara si usor usor am pierdut legatura iar de ultimul volum s-a ocupat direct Centrul Cultural Roman pentru ca le-am concesionat drepturile de autor pentru 12 luni si au ales ei sa se ocupe de tot. Acum schimband editura am mult mai multa libertate din punctul asta de vedere doar ca ei cer in mod express Corel Draw si timpul e oarecum scurt, in conditiile in care am fost extrem de ocupat cu licenta si n-am avut vreme sa ma ocup de pre-lansarea de carte.

Volume:
Lemon Vodka, 2010 (editura Arca)
Intuneric, 2011 (E9)
Preterlivion, 2013 (Centrul Cultural Roman)

Alchimia Neantului, 2013 (editura StudIs), volumul despre care e vorba acum si care ar trebui sa aiba lansarea in ultima saptamana din luna iulie.