Ferma Animalelor, O mie noua sute optzeci si patru, Minunata lume noua, Portocala mecanica
Cartile Ceciliei Ahern, sunt superbe.
Twilight.
Cartile Sandrei Brown.
Mai am o ideea super buna poti citi fortele raului abosulut vol 1, 2 si 3 e super tare carte o ador, nu plange sub cla de luna si aceasta e super mai potici si haita de serge brussolo si misterul trenului albastru-craciunul lui poirpt-crima din orient express -moarte pe nil de agatha christie si vezi ca mai sunt multe astea mi-au placut mie sper sa te ajute
Va multumesc tuturor pentru sugestii. Acum citesc "Castelul palarierului" de Cronin.E foarte interesanta.E mai mult de dragoste.Dar e buna.
Depinde ce gen iti plac. Dar iti pot recomanda cateva bune:
o Portet in sepia-Isabel Allende
o Istoria snobismului - Frederic Rouvillois
o Degete mici - Filip Florian
o Nunta lui Isobel - (din colectia CHIC) Sheila O'Flanagan
o O mie de cocori - Yasunari Kawabata
o a 16-a Luna - Kami Garcia & Margaret Stohl
o Fior - Maggie Stiefvater (s-ar putea sai fi grezit numele)
Pai cam atatea am gasit bune de citit. Sper ca te-am ajutat.
Cei 3 Muschetari,Contele de Monte -Cristo, Insula Misterioasa, 20.000 de leghe sub mari,Fratii Jderi,Cel mai iubit dintre Pamanteni, Notre-Dame de Paris, Crima si pedeapsa
Sper sa iti placa ceva
ceao
Ti-as recomanda: pe culmile disperarii de emil CIORAN, o carte foarte interesanta.
20.000 leghe sub mari - Jules Verne
Piciul - Alphons Daudet
Si incearca si tu colectiile 100 carti pe care trebuie sa le ai in biblioteca si 101 carti de citit intr-o viata. Le gasesti la librarii.
Salutare. Depinde de ce varsta ai si ce gen de carti iti place sa citesti. Ar fi necesare aceste informatii pentru a ti se da un raspuns cat mai exact.