| georgica112 a întrebat:

Care ati mai citit pe TPU probabil ca ati mai vazut intrebarile mele. Tocmai am terminat de scris prima mea carte, care se numea "Intre rasarit si apus". Dar dupa o noua revizuire si o corectare drastica, mai bine zis ca am rescris-o din nou, i-am dat un alt titlu "Pasi spre rasarit"
Pe scurt: e vorba despre un tanar ce se trezeste din moarte clinica, si vede viata cu alti ochi. In timp ce iubita sa Eva, este tentata sa-l paraseasca in "peisaj" isi fac aparitia si alte personaje! Numai ca pentru Robert, aceasta schimbare nu va fi simpla si va avea obstacole de trecut! Va putea oare sa treaca peste acestea? Sa-si uite trecutul? Si mai ales....sa o pastreze pe Eva langa el?
Aceasta ar fi o scurta prezentare... dar urmeaza publicarea, in primavara aceasta cel mai probabil(Doamne Ajuta!).
Credeti ca ar avea "priza" ....adica ar citi cineva ...adolescentii mai ales!?
Ma intreb pentru ca acum toata lumea e fascinata de vampiri, magie si alte chestii de genu!
Astept mesaje si sugestii! Contactati-ma!

Iata un scurt fragment:
"De pe scari pana in vestibul, chiar si la etaj dar mai ales in bucatarie totul era ravasit, ii cuprindea acea stare, de veselie, durere si excitare. Robert era cel mai fericit dintre toti, combinatia prafurilor cu alcoolul in cantitati mari, nu ii priau, dar nici in ruptul capului nu vroia sa le arate ca ii e rau, cea ce i-a fost fatal.
Nepasarea, dorinta arzatoare de a continua, fara sa ii mai dea atentie Evei, care se ingrijora privind cum barbatul cel mai important din viata sa, nu ii asculta cuvintele au facut-o sa tipe. S-a facut o liniste seaca, toti s-au intors spre ea, care ii sageta cu ochii ca de carbune. "

5 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Eu as cumpara-o happy
Sincer :*

Răspuns utilizator avertizat
| Pitzipoanca a răspuns:

Sper ca "cea" a fost doar o greseala de typing. Multa bafta.

| hackeru2 a răspuns:

Nu vad de ce aceasta carte nu ar avea ''priza'' la adolescentii, deoarece lor li se adreseaza...Succes cu lansarea

| Rozelutza a răspuns:

Buna! Pot spune ca fragmentul si prezentarea sunt atractive. Cred ca e bine. Stii, eu am 11 ani si am aceeasi pasiune, literatura. Incerc sa fac mai multe povesti (deja am facut una pe 3 capitole si multe compuneri bogate in expresii frumoase), ca doamna invatatoare sa se intereseze, poate peste cativa ani o sa public o carte.