anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ce mai faceti? Nu, nu-i asta intrebarea, voiam sa va cer o favoare. Deci eu colectionez citate (da, n-am ce face, imi trebuie o viata...bla, bla, bla) si am nevoie de cateva noi. Ce citate stiti voi si va plac? Am nevoie sa fie scrise exact asa cum sunt in original si cu numele autorului alaturi. Cat mai multe. Nu tin sa-mi dati site-uri, dar daca chiar vreti, macar dati-mi unele dragute si pe care intuiti voi ca nu le-as stii. Dau si funda, normal. Intodeauana dau.
Multumesc mult anticipat!

Răspuns Câştigător
| squar a răspuns:

Pentru ca esti inteligenta, iti ofer si eu cateva citate, care cu certitudine, iti vor placea... si probabil vor merita si o funda din partea ta.winking
Deci...

" Cu totii platim impozite prostiei. Doar ca unii dintre noi devin datori vanduti in acest proces. "

Marius Torok (1977

" Saracia este cel mai bun antifurt. "

Valeriu Butulescu (1953)

" Greselile din care nu inveti sunt esecuri. Greselile din care inveti devin lectii. "

Gary Kent Marshall (1934)

" Daca credeti ca banii sunt sursa tuturor relelor, v-ati intrebat vreodata care este sursa tuturor banilor? "

Ayn Rand (1905-1982)

" Nu recunosc alt semn al superioritatii decat bunatatea. "

Ludwig van Beethoven (1770 - 1827)

" Banul este un servitor bun dar un stapan foarte rau. "

Alexander Dumas (1802-1870)

" Pentru a ajunge sa dispretuiesti banii, trebuie mai intai sa ai foarte multi. "

Cesare Paves (1908-1950)

" Lumea a inceput printr-o negustorie, deoarece Adam a vandut raiul pe un mar. "

Honore de Balzac ( 1799 - 1850 )

" Intodeauna este recomandat sa pleci din preajma unor oameni puternici decat sa te plangi de comportamentul lor. "

Jean de la Bruyere (1645-1696)

" Banii in lipsa inteligentei sunt foarte periculosi. "

Jean Racine ( 1833 - 1970)

" Feriti-va de cersetori. Adevaratii saraci nu ies niciodata pe strada. "

Honore de Balzac (1799 - 1850)

" Increderea intr-un om ti-o pierzi o singura data. "

Nicolae Iorga (1871-1940)

" Banii nu pot cumpara dragostea dar iti imbunatatesc pozitia de a negocia dragostea. "

Christopher Marlowe ( 1564 - 1593 )

" Am multa rabdare cand vine vorba de prostie dar nu cu cei care sunt mandri de ea. "

Edith Sitwell (1887 - 1964)

" Inainte de a stapanii lumea intreaga trebuie sa te poti stapani pe tine insuti. "

Dorian Paskowitz (1928)

" Mi-am distrus toti dusmanii, facandu-i prietenii mei, prin iertare. "

Abraham Lincoln (1809 - 1865)

" Nu descuraja niciodata pe cineva care progreseaza, indiferent cat de incet o face. "

Platon (428-348 ie)

" Razboiul reduce barbatii la animale. "

Hypatia of Alexandria (370-415AD)

In rest,

Toate cele bune!happy

| anonim_4396 explică (pentru squar):

Vad ca esti la inceput, asa ca nu ma voi lua de tine.
Sa stii ca fundele nu valoreaza nimic. Si eu le cerseam la inceput si am fost atentionata de un utilizator. Anume, am dat un raspuns, iar acela mi-a spus ca daca nu ar fi fost cersitul fundei ar fi fost cel mai bun raspuns. Si nu mi-a dat funda. Si tu esti in situatia de a-mi fi dat un raspuns foarte bun, dar...
Acum, ai merita acelasi tratament. Dar te voi ierta. Meriti funda, deci am sa trec cu vederea greseala.
Fundele nu reflecta intodeauna cat de dedicat e un utilizator. El este recunoscut daca ofera raspunsuri din suflet(iar lucrurul acesta se poate citi uneori printre randurile pe care le scrie). Si daca iti dai silinta si te pricepi in domeniul in care raspunzi, vei lua oricum funda.
Deci hai, de data asta ai scapat, dar data viitoare te penalizez!winking
Multumesc pentru citate si bafta mai departe!

| squar a răspuns (pentru anonim_4396):

Probabil ca sunt la inceput...pe site, dar nu si in viata, asa ca preferam sa nu-mi dai funda daca ai considerat ca o cerseam. In scurtul timp de cand mi-am facut cont pe site, am primit cam multe funde, fara sa cer vreuna, iar pentru cea propusa acum, vad ca am fost "sanctionat" destul de dur.
Oricum, nu m-am suparat si am luat nota de astfel de reactii, la propunerea de primit funde.
Pe viitor, promit sa nu mai cer funde, dar nici sa nu mai raspund celor care consider ca devin "suparaciosi" pentru o nimica toata.

Sa fi iubita!winking

| anonim_4396 explică (pentru squar):

Haide, nu m-am "suparat" nici o clipa pe tine.
Si da, la site ma refeream. Ti-am spus ca si eu faceam la fel.
Nu e mare lucru intr-adevar, dar chiar in momentul acela era important pentru mine.(vorbesc de parca ar fi fost acum una an, imi schimb repede starile) Sau faceam pe interesanta, nu-mi dau seama. Am gresit si eu. Te-am comparat pentru moment cu cei care dau un raspuns de jumatate de rand, pe care il completeaza cu un "funda te rog". Si m-am gandit ca ai facut si tu ca ei in unele raspunsuri.
Faza e ca...tin mult la activitatea mea pe acest site. In viata reala nu sunt deloc sociabila, iar acesta e singurul loc unde ma pot afirma. Si uneori uit ca pentru ceilalti nu inseamna cat inseamna pentru mine. Din cauza asta ma enerveaza utilizatorii care isi verifica contul odata la cateva luni, doar ca sa puna intrebari si cei care cersesc funde.
E prima oara cand am "sanctionat" unul si uite ca te-am nimerit fix pe tine care se pare ca nu meritai...
Nu ma lua asa de in serios.
Sa fii iubit si tu! happy

15 răspunsuri:
| TheAce a răspuns:

''Fericirea este arta de a tatua suflete, fara ace''

''In pamant viermii ne trateaza pe toti cu acelasi respect''

''Tacerea este limbajul universal''

''Daca vroiam sa fie simplu alegeam sa nu ma nasc''

''Fiecare raspuns e o intrebare noua''

''Viata e un carnaval. Zilnic purtam masti''

''Toti copiii sunt de culoarea viitorului''

''Nefericirea este arta de a fi singur in orice multime''.

''Cea mai mica distanta e aceea dintre tot si nimic''

''Viata e un capitol dintr-un roman pe care nu l-a citit nimeni pana la capat''

''Nu iti dori sa ai lumea la picioare. Vei trai cu teama de a nu o strivi''.

Imi apartin toate si apar in propriile volume.

| anonim_4396 explică (pentru TheAce):

Dar ce ai scris?
Si cum te numesti? Tot imi trebuie numele tau.
Sunt superbe, chiar imi plac.
Serios, ai publicat ceva?
Si mai ai citate? Mai vreau!

| TheAce a răspuns (pentru anonim_4396):

Tudor A Ursente.

Toamna asta apar volumele 3 si 4. Scriu in mare cam orice. Sunt prozator la origine dar scriu si poezie, si texte pentru piese/muzica, si scenaristica. O samai caut, oricum sunt la mine pe facebook mai multe, am adunat acolo o suma de citate la un moment dat, mi-am zis ca ar putea fi util pentru unii.

| Intelligence a răspuns:

Hei. Si eu ador citatele.Te-am ascultat, am venit pe pagina ta..Am sa-ti scriu cateva, oricum daca vrei ne putem zice cate unul zilnic:-p.
"Sunt om şi nimic din ceea ce este omenesc nu mi- e străin. Tânjesc după înţelepciune mă emoţionez în faţa cuvintelor turnate în forme perfecte.Invidiez geniul, coerenţa, profunzimea spiritelor mari.Ard de admiratie în faţa a tot ceea ce poartă semnul infinitului "Alice Nastase
Micile supărări sunt gălăgioase, durerile mari sunt mute.Seneca
Deznădejdea este cea mai mare rătăcire a noastră. VAUVENARGUES
Un lucru bun la gust, adesea e greu de digerat. William Shakespeare
Preferatul meu din literatura noastra este EMIL CIORAN, dar din literatura universala nu ma pot decide, imi plac foarte multi.Am sa-ti scriu cateva si de la CIORAN dintrea multimea care o amhee hee
" Cu cat cunosti un om mai bine si mai mult cu atat esti mai aproape de ofatala despartire cu el.Cunoasterea deteaseaza fiinta de alta si altereaza granutele de mister c se afla in orice existenta'
"Nu are convingeri doar cel ce n-a aprofundat nimic"
"Faptul ca eu exist dovedeste ca lumea n-are niciun sens"
"Aparitia moralei este identica intaiului freamat de remuscare"
"Idiotenia este o groaza ce nu poate gandi asupra ei insasi"
"Orice eroare este un fost adevar"
"A te mandrii cu relatiile tale inseamna a recunoaste cat valorezi fara ele?"
"Mai bine o noapte eterna decat o zi fada(.)"
..Si acum am sa-ti scriu citatul care-l ADOR (de CIORAN) : " Oriunde as merge ma prefac ca ma interesez de ceva de care nu-mi pasa deloc, ma agit din automatism sau mil, fara sa particip vreodata. Ceea ce ma atrage se gaseste altundeva si acet altundeva nu stiu ce inseamna"
P.S.: Astept sa-miscrii tot la intreabrea mea. care e preferatul tau si mult mai multe citate. Pupici.

| anonim_4396 explică (pentru Intelligence):

Sigur, dar daca nu te superi revin maine. Acum sunt prea obosita sa mai am dispozitie de citat citate laughing
N-am dormit azi noapte, vorbesc tampenii deja.

| positivity a răspuns:

„Întotdeauna fă ceea ce îți e frică să faci."
Ralph Waldo Emerson

"Dacă ai destulă răbdare poţi să muţi munţii din loc, dar dacă ai destulă inteligenţă zbori peste ei, că e mai simplu."
Boris Vian

"Viața nu are subtitrare, ori o ințelegi ori nu."
Wolf Wildfire

„Peste douăzeci de ani vei fi dezamăgit din cauza lucrurilor pe care nu le-ai făcut, nu din cauza celor pe care le-ai făcut."
Mark Twain

„Viața nu este despre cum supravietuiești în furtuna, ci despre cum dansezi in ploaie."
Autor Necunoscut

"Spune lumii ce gândești nu ce vor sa audă."
Cosmin Negoitescu

„Viaţa e prea importantă ca să fie luată în serios."
Oscar Wilde

„Nu te teme nici o dată de umbre, ele nu fac nimic de cât să arate că există lumină în apropiere."
Gary Sinise

„Dacă nu riști nimic riscul este și mai mare."
Autor Necunoscut

„Nu am dat greș. Pur și simplu am descoperit 10, 000 de idei care nu funcționează."
Thomas Eddison

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Murhy:
"Cand ti se pare ca totul merge foarte bine... e pentru ca ai trecut cu vederea ceva important... ". ( Legea imitragopalma)
"Daca reusesti sa-ti pastrezi calmul cand toti din jurul tau sunt disperati... e pentru ca nu ai priceput pe deplin gravitatea problemei ".( Legea incanapicatfisa)
Bărbaţii care nu le înţeleg pe femei sînt de două tipuri: căsătoriţi şi necăsătoriţi.(Jacques Languirand)
Bărbatul e singurul mascul care-şi bate femela. Asta înseamnă fie că el e cel mai brutal dintre toţi masculii, fie că femeia e cea mai afurisită femelă.(Georges Courteline)
Femeile au toate defectele: sînt cheltuitoare, sînt bîrfitoare, sînt superficiale şi mai sînt şi frumoase pe deasupra. (Paul Morand)
Sexul este o ocupaţie ereditară. Dacă părinţii tăi nu fac sex, nici tu nu vei ajunge să faci vreodată. (Woody Allen)
Femeia ar fi mai fermecătoare dacă am putea să-i cădem în braţe fără să-i cădem în gheare. (A. Bierce)
Dacă te laşi de fumat, de băut şi de femei, nu trăieşti mai mult...doar ţi se pare că timpul trece prea în cet. (Clement Freud)
Soarta favorabilă e ca femeia: dacă nu profiţi de ea când îţi iese în cale, mâine n-o mai prinzi, că a avut-o altcineva. (Napoleon)
Bărbatul a fost creat înaintea femeii ca să apuce să spună şi el câteva cuvinte fără să-l întrerupă nimeni.(Jules Renard)
Numai fetele cuminţi îşi ţin un jurnal. Fetele rele n-au timp.(Tallulah Benkhead)
Bărbaţii care nu au vicii majore au nişte calităţi foarte plictisitoare.(Elizabeth Taylor)
Si favoritul meu:
În dragoste, unii fac, alţii vorbesc. Mai bine tac şi eu.(Pierre Desproges)

| Chérrrie a răspuns:

Cu timpul intelegi ca doar cel care e capabil sa te iubeasca cu
defectele tale, fara a pretinde sa te schimbe, iti poate aduce toata
fericirea pe care ti-o doresti. Iti dai seama cu timpul ca daca esti
alaturi de aceasta persoana doar pentru a-ti intovarasi singuratatea,
in mod inexorabil vei ajunge sa nu mai vrei sa o vezi. ~Jorges Luis Borges

Înainte de a muri vreau să lupt pentru viaţă. ~Paulo Coelho

De multe ori cea mai bună formă de a afla cine suntem este aceea de a şti cum ne văd ceilalţi. ~Paulo Coelho

Cand nu mai aveam nimic de pierdut, am primit totul. Cand am incetat a fi cine eram, m-am regasit pe mine insami. Cand am cunoscut umilinta si supunerea, am devenit libera. ~Paulo Coelho

Daca trecutul nu te multumeste, uita-l pe loc. Alcatuieste-ti o noua viata in care sa crezi. Concentreaza-te numai asupra momentelor in care ai obtinut ce-ti doreai si asta iti va da putere sa reusesti. ~Paulo Coelho

Mai cauta pe google. Sunt o multime. Mie imi plac in special cele ale lui Paulo Coelho.
Baftaahappy

| madalina2222 a răspuns:

Sa fi fidel nu inseamna sa fi prost, inseamna sa fi destul de matur incat sa pretuiesti ceea ce ai.nu mai stiu autorulbig grin

| lea72 a răspuns:

În clipa în care am încetat să mai fim copii, am murit. C. Brâncuşi

| SakoChan a răspuns:

"Nu merită sa plângi pentru nimeni, iar cel care merită nu te va face sa plângi."

„Oamenii inteligenți vorbesc pentru că au ceva de spus, oamenii proști vorbesc pentru că nu pot să tacă." (Platon)

"Un pesimist este cineva care, atunci când trebuie să aleagă între două rele, le alege pe amândouă." (Oscar Wilde)

"Doar două lucruri sunt infinite: universul și prostia umană. Însă nu sunt sigur despre primul." (Albert Einstein)

"Cred în a oferi a doua șansă...Dar consider că nu toată lumea o merită."

"Trebuie să încerci necontenit să urci foarte sus, dacă vrei să vezi foarte departe."

"Nu dezamăgi pe cei care au încredere în tine...Și să nu ai încredere în cei care te-au dezamăgit deja."

"Iubirea nu este ceea ce vrem să simțim, ci ceea ci simțim fără să vrem."

"Mai bine nu promiți nimic și încerci să dai tot ce ai mai bun, decât să promiți totul și să nu dai nimic."

"Dacă o persoană nu demonstrează prin fapte ceea ce spune, nu merită să crezi în cuvintele sale."

"Un prieten adevărat e greu de găsit, dificil de părăsit și imposibil de uitat."

"Când acorzi importanță mai mare unor oameni, ei se gândesc că ești tot timpul liber, dar nu se gândesc că tu îți faci timp pentru ei întotdeauna."

"O călătorie de o mie de mile începe cu primul pas."

„Cu cât omul vorbește mai mult, cu atât gândește mai puțin."

„Omul are nevoie de doi ani ca să învețe să vorbească și de vreo șaizeci ca să învețe să tacă."

| oncioiuvlad96 a răspuns:

"Tu ce bei, apa sau valul" - John Fowles