| ÎngerCretin a întrebat:

Cum pot uita de o nota proasta? Cand am facut prezenta la desen, (sunt in clasa 5 -a) am doar ridicat mana si am zis prezent. Profesoara m-a trimis in fata clasei si mi-a zis ca stiu ce nota voi primi. (2) Tot ma framanta acest gand. Cum pot scapa de asta?
adica... cu cat imi strica media,?

Daca imi puteti spune si cum pot sa nu ma mai gandesc la asta

Răspuns Câştigător
| Marya1234 a răspuns:

Poi nu te mai gandi la ea, si incearca sa iei numai zece de acum in colo. Sper ca te-am ajutat. Funda?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Data viitoare faci un efort sa ai o nota mai mare ca sa nu iti iasa media mica.

| Akihito a răspuns:

Mergi cu parinti la scoala sa verboasca cu ea devil

| allexusha a răspuns:

Te gandesti ca e inceput de an si vei sa invetzi bine acu la inceput ca sa ai note bune ...si sa impresionesi iti trebuie un 8 ca sa ai doi de 5 si tura viitoare incerci s-o impresionezi ca iti poate modifica notawinking

| ydal a răspuns:

Eu zic sa stai linistit, ai destul timp sa iei nota buna si sa-ti refaci media, este abia inceputul anului scolarhappy...mult succes in continuarehappy

| Georgii13 a răspuns:

Pai.Depinde de profesoara... daca este mai buna(de treaba) atunci poate iti va incercui nota si nu se mai ia in considerare.happy

| Crissena a răspuns:

Ai un trecut glorios in a raspunde profesoarei sau in a-i strica ora? sunt micile rautati pe care ei si le permit, asa ca asta se rezolva cu dirigintele sau cu parintii. Daca nu are motiv sa te sicaneze - cu atat mai mult cere ajutorul adultilor. Si poti s-o si intrebi politicos pe profesoara respectiva, cu alta ocazie, care este motivul pentru care a avut o astfel de reactie.
Succes si zi-ne ce se mai intampla

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Scumpule sau scumpo! N-ai să poţi să nu te mai gândeşti dacă nu te duci la profesoară, îi ceri politicos scuze (bănuiesc că s-a supărat că nu te-ai ridicat în picioare) şi promiţi că nu mai faci. Orice are să-ţi spună dânsa, vei fi mulţumit/ă că ai acţionat cum trebuie şi nu o să te mai gândeşti la incident. Dar nu cumva eşti neastâmpărat/ă la ora de desen?
Dacă vrei o ocupaţie plăcută şi folositoare, dă click pe http://lecturirecenzate.ro/ şi pe http://zinnaida.ro/ O să-ţi placă!

| sunt a răspuns:

Poi de ce ti-a dat 2? Ca nu te-ai ridicat in picioare? CE ACRITURA!

| ÎngerCretin explică:

Daca mi-a pus 2 k nu m-am ridicat in picioare inseamna k e de treaba?
straight face