| Ovydiw a întrebat:

Salut TPUbig grin
Am un prieten bun care a loat 1 in teza la matematica.sad (nu a copiat a loat 1 si ceva, pentru ca nu le are deloc cu matematica...)
Si intrebarea este : Oare o sa -i puna 1 in catalog la teza?
Dupa cate am inteles eu din mai multe vorbe am inteles ca o sa primeasca 3 in catalog nu 1 1 e pentru copiat.
Voi ce ziceti? daca se poate sa imi spuneti 100% adevarul cum e procedura ^_^!
Mercy!

5 răspunsuri:
| TheAce a răspuns:

In general in generala notarea incepe de la 3 si in liceu de la 2, exceptie facand momentul cand esti prins copiind, moment in care in general te alegi cu 1. Asadar, in functie de anul de studiu, nota trecuta va fi 2 sau 3.

| PINIMIA a răspuns:

Pai, de obicei ar trebui sa-i puna nota meritata, dar daca profesorul e mai bun, ii va da nota 3.

| Alex1997fun a răspuns:

In acest caz depinde si de profesor...uni trec unu, alti nu.Multi profesori incep notarea de la 1, nu conteaza daca e teza sau nu.Chiar la teza la mate am avut 3 puncte din oficiu si sunt in a-IX-a.Nu mi se pare corect ca dupa ce profesoru sta sa-ti faca tie subiectele, iar dupa sa mergi la el sa-i zici ca nu poata sa-ti treaca nota deoarece notarea trebuia sa fie de la o nota mai mare

| CautNume a răspuns:

Depinde de profesor.Dar la ce te ajuta ca-i 1 sau ca-i 3?

| ward2010 a răspuns:

Ii va trece 1 deoarece, scrie si la inceput la catalog ca notele incep de la 1, daca ca profesor ai fost prins ca ai dat note pe care elevi nu le merita, poti avea probleme. daca profesorul se tine de reguli ii va trece 1 pentru ca si 1 e nota