| daniel11 a întrebat:

De 2 saptamani mi-am luat permis pentru C si azi am dat examenu pentru CE si ghiciti ce? Admis! as dori niste sfaturi vreau sa ma angajez pe tir nu in romania de preferat in afarabig grin ce ar trebui sa fac prima data? cu cine ar trebui sa vorbesc? multumesc mult:d

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ma bucur pentru tine, sa fii sofer pe trailer e cea mai tare meserie care o poate avea un barbat. Afara e greu sa prinzi un loc de munca mai ales se cauta soferi cu experienta. Prima data incearca in Romania, sunt firme care iau incepatori; te baga cu alt sofer cateva luni apoi te lasa singur si cand faci 3 ani sau 5 pleci in strainatate. Nu te baza pe necunoscuti ca te pot fraieri cu ofertele de munca, doar neamuri sau persoane care stii ca sunt de incredere sa te bage pe fir e mai usor sa te angajezi, bafta.

| mgtow a răspuns:

Apropo, cat te-au costat categoriile? Si eu vreau sa dau de ele anul viitor, cat timp ti-a luat sa le obtii? Mersi de informatii.

| daniel11 explică (pentru mgtow):

Pai dabea am facut 18 ani si m-am apucat de scoala in luna iulie si am facut 1 ora de b 1 ora de c pe saptamana cate o ora din fiecare lasa'mi id d mess si vorbim acolo