Carti in acelasi gen ca si Jurnalul unui Pusti: Marele Nate; Insemnarile unei pustoaice; Pulbere de Stele.
Funda ?
Panza lui Charlotte, Jurnalul Diavolului, Cronicile Spiderwick, Cronicila Narnia. Jurnalele vampirilor [sigur o sa-ti placa, nu sunt asa greoaie ca Twilight, cu toate ca si alea sunt geniale.]. Bafta si spor la citit! :*
Mie imi place mult colectia lui Jules Verne si cred ca ar fi potrivita. Sau macar incoarca sa citesti o carte si daca iti place continui cu altele. Eu ti-am dat o idee acum vezi ce faci si tu.
Mie mi-a placut mult Jurnalul unui pusti.Si eu am citit toate volumele.Este o carte de nota 10000000000!
Eu ador cartile lui Jules Verne. Ti le recomand cu caldura pentru ca contin un amestec de aventura, multe informatii utile, rasturnari de situatie, comedie, metode ingenioase de a scapa dintr-o incurcatura si altele...
aiancearca si daca nu-ti place nu mai citi.
P.S. Nume de carti Jules Verne: Capitan la 15 ani, Doi ani de vacanta, Insula misterioasa (vol.I si vol.II), 20.000 de leghe sub mari.
George si chesia secreta a universului.E tot cu un pusti care calatoreste prin spatiu.
Din aceeasi gama mai exista Jurnalul unei fete... e foarte tare cu decupaje si tot felul. In fine, nu am citit-o dar am auzit ca e o carte foarte buna. Spor la citit
Poti incerca,, Sora lui Caroline" de Sheila O"Flagan.Este o carte super. Sau Skulduggery Pleasant, de Derek Landy.
MihaiAndronescu123 întreabă:
anonim_4396 întreabă: