Dupa parerea mea, ar fi mai inspirat sa incepi povestea descriind, o scurta perioada de timp de inainte de a se naste copilul. Astfel iti poti construi cartea cu un plus de dinamism si de asemenea, va fi mai atragatoare. Poti scrie despre dragostea care i-a legat pe parintii copilului, iar apoi poti interveni cu o secventa dramatica, o intriga, care sa aiba continuarea in restul povestii tale. Daca vrei ca aceasta carte sa cuprinda fictiune, va fi mai usor sa iti construiesti intriga. In schimb, daca doresti sa se bazeze doar pe realitate, poti pur si simplu sa scrii despre ceea ce te inconjoara, experientele tale de cand erai copil, visele si aspiratiile de atunci etc.
Sper ca te-am ajutat. Mult succes la scris si mi-ar face mare placere daca as avea posobilitatea sa iti citesc cartea cand va fi gata. :*
Ma scuzati pntru greselile facute mai sus, am citit bine testul scris inainte de al publica si nu era asa, ceva a fost facut din cauza semnalului de la wi fi!
Dinaintea nasterii copilului Ar fi interesant. Sa inceapa gen : asa s-au cunoscut parintii mei... si sa fie ceva funny
. Succes
Poti sa o scrii de la nastere pentru ca subiectul tau principal este copilul poti sa spui si despre parinti ceva inainte de nastere cum il asteapta etc si (o idee) cei doi se intalnesc cu cineva care ii prezice un viitor stralucit
Poti povesti din momentul in care copilul urma sa se nasca, cum rememora crearea sa si cum isi imagineaza ca arata ai lui. Succes cu cartea.
Poti sa incepi cu ziua sau ora nasterii copilului si apoi sa faci o incursiune in trecut,sa descri putin povestea de dragoste sau chiar elemente importante din viata parintilor[mediul familial,viata sociala,viata profesionala,personalitate,adolescenta,copilarie,orice lucru interesant sa fie].
Poti scrie de asemenea pe capitole si capitolele sa fie adunate in mai multe parti,fiecare parte sau fiecare capitol sa aiba o parte de inceput si una de final, separat de continut, gen motto sau cugetare un pic dezvoltata]. Bafta la scris, forme de exprimare si organizare sunt multe, important e sa ai deja in cap cateva idei.
Daca ai ras vazand filmul "Uite cine vorbeste!", ai gasit raspunsul la intrebarea ta