Bună.
Pastilele în sine nu îngrașă, doar cresc pofta de mâncare, este o mare diferență!
Ca să nu ai probleme de acest gen, pe perioda tratamentului consumă multe fructe și legume cât mai proaspete, hidratează-te cu minim 2 litri de apă plată pe zi, toate ajută la buna funcționare a organismului și implicit caloriile sunt consumate ușor de organism, dacă mai faci și un pic de mișcare în fiecare zi este și mai bine.
Pa, pa.
Te ingrasi de la injectabile in special, dar si de la pastile. Important e sa fii sanatoasa. Iei suplimentele, te faci bine, sanatoasa, si apoi poti slabi. Oricum nu vei pune mai mult de doua kilograme. Dar daca nu iei suplimentele, vei ajunge intr-o stare mai proasta, si va fi mult mai greu sa te faci bine.
Calciu cu fixatorii lui nu ingrasa din contra lipsa de calciu sau magneziu te fac sa maninci dulce si ciocolata.
Vitaminele nu ingrasa ci fac pofta de mancare.
Din cate stiu eu de la calciu nu te ingrasi asta am cules de pe internet:
'' o dieta saraca in calciu efectiv duce la formarea rezervelor de celule grase, in timp ce dietele bogate in calciu impiedica formarea lor''
Si despre vitamina D3 :
,, Nivelul mic de vitamina D din organism si cresterea in greutate au o legatura foarte mare, asa ca deficitul de vitamina D trebuie evitat.
Potrivit studiilor recente, oamenii care au un nivel scazut de vitamina D in organism au sanse mai mari de a se ingrasa''
Deci poti lua cu incredere
Alexandra_4310 întreabă: