| Liora a întrebat:

Din cate stiu unele vitamine ingrasa. ( Ma refer la cele care le iei sub forma de pastile ) Trebuie sa iau calciu si vitamina D3( la indrumarea medicului) si vroiam sa va intreb : ce riscuri sunt sa ma ingras in cazul in care trebuie sa iau 50 de pastile? si cat poti sa te ingrasi de la chestia asta? - adica daca e adevarata povestea asta cu kilogramele in plus de la vitamine. Multumesc anticipat! :*

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pastilele în sine nu îngrașă, doar cresc pofta de mâncare, este o mare diferență!
Ca să nu ai probleme de acest gen, pe perioda tratamentului consumă multe fructe și legume cât mai proaspete, hidratează-te cu minim 2 litri de apă plată pe zi, toate ajută la buna funcționare a organismului și implicit caloriile sunt consumate ușor de organism, dacă mai faci și un pic de mișcare în fiecare zi este și mai bine.
Pa, pa.

| CarlaElena a răspuns:

Nu îngraşă, te asigur. Ia-le liniştit.

| valentingb a răspuns:

Te ingrasi de la injectabile in special, dar si de la pastile. Important e sa fii sanatoasa. Iei suplimentele, te faci bine, sanatoasa, si apoi poti slabi. Oricum nu vei pune mai mult de doua kilograme. Dar daca nu iei suplimentele, vei ajunge intr-o stare mai proasta, si va fi mult mai greu sa te faci bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Nu îngraşă, cresc doar pofta de mâncare.
Nu-ţi face probleme, ia după cum ţi-a prescris medicul.
Te pup!

| karsivan a răspuns:

Calciu cu fixatorii lui nu ingrasa din contra lipsa de calciu sau magneziu te fac sa maninci dulce si ciocolata.
Vitaminele nu ingrasa ci fac pofta de mancare.

| twistedfella a răspuns:

Din cate stiu eu de la calciu nu te ingrasi asta am cules de pe internet:
'' o dieta saraca in calciu efectiv duce la formarea rezervelor de celule grase, in timp ce dietele bogate in calciu impiedica formarea lor''
Si despre vitamina D3 :
,, Nivelul mic de vitamina D din organism si cresterea in greutate au o legatura foarte mare, asa ca deficitul de vitamina D trebuie evitat.
Potrivit studiilor recente, oamenii care au un nivel scazut de vitamina D in organism au sanse mai mari de a se ingrasa''
Deci poti lua cu increderewinking