anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dupa cum unii din voi stiti deja, tocmai am terminat al 3lea volum (lansarea va fi la sfarsitul verii) si am nevoie de o coperta. Am decis sa nu mai colaborez cu graficianul editurii mele, tocmai pentru ca vreau ca aceasta sa fie elaborata de cineva cu "sange proaspat". Dincolo dde clasica funda, veti fi creditati in interiorul volumului, va voi trimite 3 volume si poate vom incepe o colaborare fructoasa. Dupa ce imi scrieti, va dau detaliile in privat. Merci anticipat!

13 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Buna.
Te rog da-mi detalii.

| TheAce a răspuns (pentru evenso):

E un volum de poeme ce precede si aduce in discutie temele ce vor fi integrate intr-un roman ce va fi lansat si in Anglia la mijlocul anului viitor.

Eu as dori o coperta ceva de genul: Un cerc de oameni care privesc in afara cercului, deci spre exterior in timp ce in interiorul cercului cineva le cere ajutorul, sau e ranit sau ceva in genul. si unde ar trebui sa vina titlul cartii sa apara ca si cum titlul a fost sters, pentru ca volumul nu va avea lume, lumea putand sa-l numeasca cum doreste. (de ex mazgalit, sau sa para rupt, sau ars)

| evenso a răspuns (pentru TheAce):

Sa inteleg ca este o persoana ranita in mijlocul cercului inconjurat de oameni si parca se uita in sus sa ceara ajutorul din cer?

Iar titlul ce va fi modificat in asa fel incat sa nu se inteleaga nimic din ea doar ca este / a fost ceva scris?

| TheAce a răspuns (pentru evenso):

Nu trebuie sa se uite in sus..Trebuie sa ceara ajutorul celor care sunt in cerc cu spatele la el si nu il observa... Sus de tot numele meu: Tudor A Ursente, un pic mai jos titlul care de fapt nu exista.e practic un loc in care ar trebui sa fie titlul.dar sa nu se inteleaga nimic. gen..ras cu cheia sau o portiune arsa. si dedesubt chestia asta cu cercul.

| evenso a răspuns (pentru TheAce):

Interesant, deci oamenii stau in cerc dar cu spatele catre cel care vrea sa fie ajutat, ce ai vrea sa simbolizeaza asta?
De ce sa formeze oameni un cerc daca stau cu spatele?
Si imbracamintea oamenilor plus acelui la pamanit ti-ai facut ideea cum sa fie?
Eu daca as vedea astfel o imagine as intelege ca o persoana este parasita de altii, mai mult decat atat este chiar izolat in acel cerc.

| stpu a răspuns:

Pai bre, un grafician/copywriter care s-ar ocupa de coperta ta ar costa cateva sute de lei. Corect?
Matale vrei munca unui astfel de om... moca. Corect? A, pentru 3 carti(max. 50 de lei). Generosule!
E vorba de o carte? Pai stai bre, cartea nu se vinde? Ba da, si matale iei bani pe carte, si graficianul ia... cucurigu.
Stii vorba aia, matale vrei multe, dar mai trebuie sa gasesti si fraierii care sa ti le ofere.

| TheAce a răspuns (pentru stpu):

De ce trebuie sa fie plin de prosti degeaba pe aici? Am spus clar ca daca imi place, vom colabora peviitor. Pai tu crezi ca inntr-un domeniu, in orice domeniu incepi de sus? O colaborare cu mine i-ar aduce respectivului ceva notorietate, in plus eu anul acesta voi mai lansa un volum pe langa, unde deja normal ca s-ar vorbi de un onorariu mai mult decat decent. Ori ai fi surprins sa stii ca un grafician de la o editura ia 300 de euro pe luna si face zeci de coperti in timpul ala fara sa ia vreun bonus pe langa, asta ca sa nu mai vorbesti tampenii. Iar cu bre sa te adresezi colegilor tai de muls oile

| stpu a răspuns (pentru TheAce):

De ce pe aici trebuie sa fie plin de ingamfati care isi dau aere de mari scriitori? Daca esti cel mai bun din domeniu si vii cu o viziune inovatoare - da, incepi de sus. Care notorietate? Notorietate i-ar aduce un Plesu, nu tu. Onorariu? 5 carti? laughing
Probabil ca la matale(nu mai ma adresez cu bre) acolo castiga 300E si scoate coperti de-alea cu Michey Mouse.
Eu iti recomand sa revii cu picioarele pe pamant.

| TheAce a răspuns (pentru stpu):

Am sa te raportez acum. Si desigur am sa iti dau ban. Nu vorbesc cu persoane care au citit mai putine carti decat am scris eu. La revedere!

| felixbbimage a răspuns:

Poate iti oferim noi o solutie, inclusiv pentru tipar.Ce zici?

| TheAce a răspuns (pentru felixbbimage):

Cu tiparul nu merge, mai ales pentru ca am contract cu o anumita editura pentru un anumit numar de volumehappy. Deci acolo ei decid si din cate stiu la ei se si tipareste. Eu imi iau onorariul, imi iau banii si call it a happy dayhappy.

| felixbbimage a răspuns (pentru TheAce):

OK, vreau sa-ti trimit o idee de coperta, cred ca seamana cu dorinta ta.Ai un e-mail?

| TheAce a răspuns (pentru felixbbimage):

Tudor_ursente@yahoo.com happy.