| Copila2016 a întrebat:

eu nu inteleg cum astia folosesc Grafitti-uri peste tot ( pe peretii blocului, pe zidurile scolii, pe masinile mai vechi, pe garduri, etc ) si nimeni nu se ia de ei sau cum fac astia de nu ii prinde nimeni atunci pentru ce se mai fabrica neautorizat daca ii prind politia ar trebui sa aiba licenta cand se cumpara asa ceva oricum si eu as vrea sa pictez unul si nu stiu cum sa fac sa nu ma prinda nimeni DAU FUNDA!

5 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Eu cred ca prost esti tu, Ghiorghiorita, daca te-ai inscris pe site doar ca sa ii spui Arteniei ca e. prost.

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Haha...La noi e vandalism, iar in alte tari e arta.

| En3Rgi a răspuns:

Se pot cumpara tuburile fara problema, si nu sunt prinsi pentru ca grafitiile se fac noaptea, evident, cand nu e nimeni in zona.Asa ca normal ca nu pot fi prinsi daca nimeni nu stie cine le-a facut, ca nu cred ca ai vazut pe cineva ziua sa se apuce sa "picteze" pe pereti laughing.

| Copila2016 explică:

Sunt fata sau nu mai observi? Mda, se pare ca Alexa e un baiat pentru tine.

| EstiSiSuntExemplu a răspuns:

Graffiti poți cumpăra ușor, fiindca el se folosește și în arta.Incearca sa desenezi noaptea și puneți gluga pe cap, de preferat neagra.Ai grija sa nu se uite nimeni la geam, sa nu fie nimeni pe strada.
Succes