Acolo scrie destul de clar. Trebuie doar sa citesti. Chiar si comentariile sunt utile.
Stiu si eu ca scrie clar pur si simplu nu ma pricep sa fac un rezumat despre tot adica nu pot sa povestesc tot ce scrie acolo.
A! Si vrei sa-ti facem noi tema.
Nu ma parte ast valoreaza 2 puncte di toata tema. Restul sunt exercitii la cate trebuie sa raspund cu parerea mea. Pur si simplu am intrebat daca poate sa ma ajute cineva deoatece nu ma pricep la rezumate (in sensul ca nu le fac bine, nu explic nimic cum trebuie) si atata tot daca cineva cunoaste acest proiect si poate sa ma ajute sa o faca daca nu, nu. Asta e toata chestia nimic ce ar trebui sa jigneasca. O seara frumoasa si incercati sa fiti mai inyelegatori cu lumea si sa privit si din alta parete anumite lucruri.
Da, cum sa nu!
Noi sa-ti facem temele si apoi sa vii tu si sa ne dai cu diploma peste nas; ca ia obtinut-o (nu si cum) si ca ai avea oarece drepturi (desi nu muncesti). Fii TU intelegator si pune mana pe carte!
Stii ce sunt satul de oameni de genul tau ati putea sa va mai opriti din comentarii proaste si din a va da rotunzi. Si ce diploma? Pentru ce mergem pana peste 100 de ani mai tarziu cand eu am cerut ajutor pentru un referat de 2 puncte din tot punctajul temei si sunt in clasa a 9 a. Ce diploma de facultate in filozofie nu? Scuteste-ma.
Daca te-ai saturat de noi, pune mana pe carte si invata!
ZloteaIulian întreabă: