Gif-urile sunt facute din poze unite.
Bine, nu poze, cadre (frames/windows) dar e pe principiul ala.
Nu cred ca exista "GIF artist", exista designeri care lucreaza in programe precum Photoshop (CS4/5/6, CC, AE), Paint.net, etc. si asta e un lucru de baza, nu e deloc greu sa faci un GIF si ai putea sa il faci si tu de la 0, acum depinde si ce stii tu.
De curiozitate, despre ce sau pentru ce vrei sa faci GIF-ul?
Acum ceva timp m-am apucat sa construiesc un moba si e cam gata..tot ce ii mai lipseste sunt campionii si in idea asta vreau sa fac pentru campioni cate un gif ca cele de pe LoL..la asta m-am referit prin "de la 0" adica nu am nimic legat de design-ul campionului pentru ca nu ma pricep.dar fara el moba-ul e degeaba chiar daca la partea de programare e gata. As putea face eu gif-ul, stiu Photoshop cat de cat, doar ca nu ma descurc la partea de sketch.
Ah, inteleg ce vrei sa faci.
Multa bafta cu proiectul, eu din pacate nu stiu sa fac asa ceva, cauta modderi pe site-uri gen gamebanana pe care se uploadeaza modele, skin-uri si altele din categoria asta, cine stie sa faca modele in milkshape sau alte programe va sti sa faca ce cauti tu; sau cel putin acolo ai mai multe sanse sa gasesti pe cineva capabil decat pe... TPU.
In ideea ca poate pot ajuta eu, dar daca vrei ceva chiar profesionist facut atunci poti sa cauti pe deviantart sau patreon pe cineva care face GIF-uri despre ce vrei tu si poate iti face si tie unul, contra-cost.
ZloteaIulian întreabă: