Dar nu numai din asta castiga "actorii" din Romania, daca am putea sa ii numim asa. Majoritatea participa dupa pe la diferite televiziuni si de acolo mai castiga bani. Uneori chiar mai mult decat din ce filmeaza.
Depinde in ce joci. La teatru ai un salar fix de 2000 si ceva de lei, dar poti participa in proiecte pentru care esti platit separat per aparitie. Gen de cate ori apari intr-un serial la tv primesti cutare suma, evident confidentiala.
As vrea sa devin un actor in seriale der nu stiu daca se castiga bine
Greu de zis pentru ca semneaza contracte individuale. Si nu prea zic cifre.
Tu vrei sa fii actor de dragul actoriei sau vrei sa fii cunoscut si sa castigi? Raspunde-ti singur la intrebarea asta cat de sincer poti.
Daca e prima varianta, dai la UNATC, daca e a doua varianta, mai bine te orientezi spre altceva.Bafta!
Da, din filme si televiziune se castiga bine. Nu trebuie sa fii actor absolvent. Ci sa te inscrii la agentiile de casting cu self tape. Un monolog in romana, unul in engleza, cateva date despre tine si sa te filmezi cat de cat profesionist.
Hei! Si eu vreau sa fiu actrita dar nu ma gandesc nici macar o clipa sa fac asta in Romania. Dupa parerea mea nivelul actoriei aici in Romania este foarte scazut, nu prea se pune pret pe ea. Se fac doar drame si comedii in mare parte, un fleac daca vrei sa faci ceva serios din asta. Eu ti-as recomanda sa incerci la un nivel mai mare cum ar fi Hollywood pentru ca pana la urma ce ai de pierdut. Daca vrei sa faci asta cu adevarat si te visezi un mare actor, in Romania tu prea iti dau sanse. Este un domeniu foarte ignorat aici. Nu am evoluat deloc din anii 90 la capitolul actorie. Dupa parerea mea in America ai avea mult mai multe optiuni si posibilitati in acest domeniu, pana la urma stii cum se zice "America e tara tutoror posibilitatilor".
Iti urez succes!
Eu vreau sa zbor pe luna
Si eu vreau sa zbor pe luna
iar tu vrei ceva si mai imposibil decat asta, pentru ca la Hollywood se duc TOTI care au o atractie in directia asta, si reusesc 0.001%
ca sa nu iti mai spun ca seriale cu adevarat bune cum a fost StarGate se fac in mod curent in Canada cu 3/4 din actori canadieni si tot staff-ul canadian pentru ca e mai ieftin
deci sunt la actori in America, ca nu ai loc de ei
iar in Romania, nu spun ca sunt platiti bine, dar totusi, vad ca au inceput sa isi scoata capul de unde soarele nu patrunde si in loc de IMBECILITATI ca "La Bloc" sau "Las Te'n'dinti, asta, Fierbinti" (la care am cosmaruri daca ma uit) au inceput sa scoata chestii serioase si destul de bune, ca "Vlad"
CARDHU întreabă:
DamianStefan întreabă:
ZloteaIulian întreabă: