| Masca100 a întrebat:

Salut TPU
Va rog cititi pana la capat!
Stie cineva la ce facultate si unde trebuie sa dau pentru a lucra in indrustia filmelor, mai exact in partea de trucaje si efecte speciale? Stiu ca trebuie sa merg la o facultate de teatru, dar in romania nu prea gasesc sectia pe care mi-o doresc eu.Am inceput deja sa invat despre industria filmelor, urmaresc ce se intampla pe platoul de filmare, invat din tutoriale de pe net cum se fac trucaje profesioniste in After Effect si am inceput sa fac si eu.Cunosc si Photoshop-ul la un nivel destul de avansat. Mi-as dori sa invat sa fac trucaje ca: The Lord of the Rings, Transformers, Harry Potter, Piratii din Caraibe.Domeniul in care as vrea sa lucrez ar fi de efecte vizuale, in partea montajului.Ar cam trebui sa ajung pe la Hollywood pentru asta? Stiu ca visez, dar trebuie sa visezi intai de a pune ceva in practica.Momentan sunt la un liceu de arta in clasa a IX-a.Imi merge mana la desen si-mi place si literatura, ca de altfel toate artele, parintii vor sa ma dea la arhitectura, desi eu nu prea vreau.
Mi-ati putea da un sfat va rog!

Răspuns Câştigător
| Nolkyz a răspuns:

UNATC - Imagine de film si televiziune
UNATC - Multimedia: sunet si montaj

unatc.ro

1 răspuns:
Răspuns utilizator avertizat