| Cristidddddd a întrebat:

Salut utilizatori TPU! Cateva lucruri despre mine: sunt in clasa a XI a, ma cheama Ionut, am ca hobby-uri desenul, chitara si filmul iar ca pasiune am teatrul. Am facut parte din trupa liceului Telecom, Regina Maria, am fost la diferite festivaluri. e bine in clasa a X a am fost in cea mai cool trupa de teatru din care am fost pana acum, am fost la doua festivaluri, am dat vreo trei spectacole. a fost frumos pana ce trupa s-a desfiintat. Acum numai unde sa ma duc ca sa imi practic pasiunea asa ca m-am gandit sa imi fac propria mea trupa, si am nevoie de cateva sfaturi in priviinta asta: Ce piesa sa aleg, cum sa ii conving pe colegi sa intre in trupa mea, melodii bune care sa le pun in fundal.

2 răspunsuri:
| TheAce a răspuns:

Daca doresti ceva profesionist atunci as recomanda sa te gandesti bine. De ce nu intri in alta trupa de teatru? Regina Maria Teatrul de stat Oradea cumva? Nu recomand sa faci ceva in graba, chestia asta cere timp. In primul rand trebuie sa gasesti un spatiu de repetitii, apoi un regizor, apoi un sponsor sau manager si abia apoi incropita trupa. Asta pentru ca in general nimeni nu vrea sa se implice in ceva amatoricesc, doar de dragul de a se implica si de a pierde vremea. Iar cei talentati vor cere acest minimum de profesionalism. Cat despre piese, desigur ca depinde de buget si numarul actorilor.

| neutrino a răspuns:

Adica nu stii nimic si vrei sa ai totul. Schimba-ti "meseria" si fa-te politician.