Da, era un colind de-al lor.
Bunici tai stau cumva la tara? Stiu ca se face asa ceva pe acolo.
Nu o lua in nume de rau, asa e traditia
Pai ceva de genu'un colind.Asa e traditia dar nu numai capra dar si ursul.Mie nu imi plac deloc.Asa fac tiganii, bat in tobe, urla, si totdeauna de Craciun ma trezesc dimineata
Ceva de genu' traditii si obiceiuri "mai ciudate " avem fiecare, unii si le exprima public altii mai putin, si eu sunt putin rasista dar ce poti sa le faci nu poti sa-i omori
Nu e colind... e un fel de urătură. "Capra", mai este "Ursul" şi altele.Depinde de zonă şi tradiţiile zonei respective.Tradiţiile astea sunt vechi de zeci poate chiar sute de ani! Nu sunt foarte educative însă e o latură a poporului nostru, iar dacă ţiganii o păstrează în locul nostru e trist.Cât despre ura faţă de ţigani e inutilă.Ura trebuie să fie îndreptată spre atitudinea unora din ei, şi o dată cu ea dorinţa şi sfaturile de corectare a atitudinii.
stimă, bismarck
Bai,prietenasi,ce sa va zic? mi-ati dat raspunsul pe jumatate, daca cineva stie si ce insemnatate are ar fi perfect, chesti mai profunde, un scop anume un rol?
Este jocul sau uratura,, Caprei,,, nu o lua drept ceva rau, asa e traditia. Eu stau la tara si stiu cum e.
Tanasoiu întreabă: