| RatuscaCeaUrata a întrebat:

Salut youtubesad Eu am trecut anul acesta in clasa a 8 -a, pana in clasa a 6 a am avut numai premiul I, dar anul asta m-am "bagabontit" si mi-a iesit media pentru MENTIUNEstraight face Mor de rusinecrying De parintii mei mi-e rusine, prietenii, profesorii, am tendinta sa ma sinucidcrying(( Ajutati-ma va rog sa scap de aceste " ganduri " si nu cu " mergi la psiholog sau chestii ' sad

Răspuns Câştigător
| Badgirl117 a răspuns:

Uite care treaba nu esti singurul care a patit-o! Tre sa recunosti ca in a 8-a e mai greau, examenele sunt mai grele si n-ai ce face daca ai dat-o in bara la capitolul de medie! Asa sunt copii sau daca vrei adolescentii! Habar nai cati corigenti sun la mine in clasa care ii dor fix in cot pe cand tu ai bunul simt sa te preocupi de media si notele tale! Ai muncit cat ai putut nu ca fraieri di clasa mea(si sunt vreo 10)care habart nu au pe ce planeta sunt si nici de pe care au cazut! Perfectiune este un termen foarte departe de cuvantul reaalitate! Nimeni nu-i perfect si de ai luat acum mentiune asta nu inseamna ca in viitor vei ridiva in slavi notele tale de 10, premiile de loc intai si trofele de la olimpiade nationale castigate cu atata efort cu ajutorul unui singur gand motivant si incurajator! Cel ca vei continua sa tii capul sus aratandule fraierilor din intreaga lume cat de lenesi sunt ei si cat de mandra va fi Romania de ceea ce vei deveni in viata prin munca si disciplina! Norocul tio faci cu mana ta ginionul se naste din greseli iar Domnul nu-ti baga si in traista sansa pe care tio da! Asa si in viata! Si sfatul meu ca de la o pictorita la un mic geniu matematic sau ce fel de geniu esti tutongueictezi cu culorile pe care Dumnezeu ti le-a dat ca in cazul tau te descurci cu mintea, talentele si intelepciunea pe care Dumnezeu e mandru ca tia dato!

14 răspunsuri:
| suffarstar a răspuns:

Salut youtube? laughing Stai calm, tu inveti pentru note sau premii? Doamne fereste sa iti iei viata pentru niste litere pe o foaie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand asta nu e youtube
si in al doilea rand dc te-ai sinucide? atat te duce capul? asta e ai luat mentiune

| gingergirl1 a răspuns:

Youtube? E TPU nu youtube laughing
Esti bolnava? Vrei sa te sinucizi ca iei mentiune, e buna si aia laughing Si de ce iti pasa ce cred altii despre tine!
Hai ca am auzit-o si pe asta laughing

| vampyremisa a răspuns:

Ia aer in piept. Clasa a opta a fost grea. Priveste in sus! Viata e prea frumoasa ca sa lasi timpul sa treaca! Nu conteaza media ta, cat timp e buna. Priveste la cei care nu invata, ei sunt amarati. Tu esti perfect/a asa cum esti, esti unic/a!

| NeaPopa a răspuns:

Fi serios, asculta muzica, hai sa iti dau un clip fain http://www.youtube.com/watch?v=IJ3PV_P9zcA

| yooleonard a răspuns:

Doamne ferr, unii ramnesc la mentiune si tu te-ai sinucide, daca aia avut numai premiul I si acuma pentru chestia asta te-ai sinucide, inseamna ca nu ai fi chiar asa destept(parerea mea)

| amPH a răspuns:

Esti cretin!

| CatEyes28 a răspuns:

Crezi ca daca te sinucizi iti vei ridica media?

| RatuscaCeaUrata explică:

Da da da sad Stiu nu este youtube m-am incurcat, imi pare foarte rau, am vazut ca m-ati intrebat ce medie imi iese, media generala este 8.66 sad

| mirca a răspuns (pentru RatuscaCeaUrata):

Tu.....iti bai joc de mine? Asta intelegi tu prin medie proasta?

| Dumy99 a răspuns:

Lasa ca nu are nimic..asa am avut si eu : premiu I in clasele 5-6 si acu in a 7 -a nici nu stiu daca mai iau premiu laughing da-o dracu de scoala..am invatat prea mult..meriti si tu o pauza

| mihai96alex a răspuns:

Mai era unul care vroia sa se sinucida pentru ca parintii lui nu vroiau sa ii cumpere un iPhone 5. Trist, foarte trist.
Revenind la subiect, nu te ingrijora pe tema asta. Desi pare surprinzator, parintii tai nu sunt suparati, ci mai degraba ingrijorati ca ceva s-a intamplat cu tine. Nu inteleg care e treaba cu prietenii tai, daca ei isi bat joc de tine atunci inseamna ca nu ai prieteni adevarati.
O sa vezi ca exista lucruri mult mai importante decat scoala generala. Pana atunci, singurul lucru de facut este sa renunti la "bagabonteala" si sa revii cu capul pe umeri.

| paulcurea a răspuns:

Ma si eu am patit la fel in clasa a VII -a am luat mentiune si acum in clasa a VIII -a am ajuns iar la premiu dar trebuie sa te straduiesti mai mult si vei ajunge la reusita
bafta anul viitor!
P.S. mentiunea nu e chiar atat de rea

| mirca a răspuns:

Bine,sinucide-te.Crezi ca parintii, prietenii, profesorii tai o sa fie mai fericiti? De ce sa te sinucizi? Si mie imi iese media 7 la germana, si de obicei am numai 10, dar nu cred ca daca ma sinucid rezolv ceva.Simte-te liber sa vorbesti cu mine.Ce medie ai? Dupa parerea mea,esti liber sa te sinucizi.Dar gandeste-te in viitor, crezi ca se bucura cineva? E o medie, nu iti decide viitor-ul, si toti pot sa rada de tine ca ai mentiune, nu trebuie sa te intereseze ce zic altii.Dovedeste-le ca poti.

Atat am avut de zis.O zi buna!