| MelissaGreenEyes a întrebat:

Scrieti cati mai multe nume de rromi. Vreau sa ma amuz. Eu stiu doar unul: Andronic.

Răspuns Câştigător
| Диана a răspuns:

Vitrina. laughing Era la stiri una, o tiganca si cica a fost rapita. laughing Si stirea se numea ''S-a furat Vitrina!'' rolling on the floor Moama, cat am ras. rolling on the floor Mai ceva ca Rapirea din serai, dom'ne! rolling on the floor

25 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Andonic nu este nume de rrom.Multi romani au acest nume de provenienta greceasca.Rromii obisnuiesc sa-si boteze copiii cu nume sonore in credinta ca numele aduce frumusete, bogatie, putere.Si la romani apare aceeasi tendinta.Cati nu se numesc Decebal sau Napoleon?

mira
| mira a răspuns:

Daca vrei sa colectionezi cateva nume de rromi citeste "Tiganiada"de Ion Budai Deleanu. Te vei amuza la un mod inteligent.Sau cu lectura merge greu?

| gigiro a răspuns:

Decat sa te amuzi cu aceste nume, mai bine ai intreba de ce au rromii asemenea nume. Din prea multa cultura?! Nu sunt rasista, dar asta e cea mai buna dovada, de ce se poate intampla cand nu suntem autentici, cand copiem tot ce ne trece prin minte.Pe mine pur si simplu ma intristeaza acest subiect.

| Dannyjj a răspuns:

Iti zic eu cateva:
Argentina, Mercedesa, Dolarel, Bossu, Babardosul, Carlos, Armando, Mexicanu`, Sandocan
Si mai era o faza pe youtube intr-un filmulet de la stiri cu niste rromi de il chema pe unul Van Dame si pe celalalt Bruce Lee, de s-au taiat iar Van Dame a ajuns in spital, rolling on the floor bine inteles Van Dame rromul,

| thealchemist a răspuns:

A fi rasista nu e deloc amuzant. poate ar trebui sa-ti gasesti alte surse de distractie.

| Nicoleta a răspuns:

laughing Cred ca orice marca celebra fie de masini fie de haine sau numele oricarei personalitati poate fi un posibil nume de rrom.
Totusi sa nu generalizam. Sunt si rromi cu nume normale

| anca_3211 a răspuns:

Nu numai rromii au nume comice, si romanii sunt destuli de inventivi... http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t317434.html.

| doar.pt.voi. a răspuns:

Romy Luptatorullaughing

| Hypathia a răspuns:

La mine pe strada locuieste o familie de rromi care se numeste Buca. Un alt rrom are numele de Damigeana.

| Ally_8613 a răspuns:

Palmolivu
Cosmos
Cometa
Americanu,
Paris Hilton,
Mercedes,
Juan
Carlos
Francisco
Manuel
Casanova
"Bruzli Trandafir"
"Neasteptata Trandafir"
Elvis,
Panseluta,
Paracetamol
Ciaplin,
Laslo,
Otilo,
Duda,
Piedone,
Baci,. suficiente?! raised eyebrows.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Muranilaughing
Si stiam mai multe, dar le-am uitatlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hiv

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Arabela. Romina. Izaura

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai amuzant pe care l-am auzit a fost RIP

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ieu stiu cateva cotarca,closca,bmw, opel, ferari,dulap, jupanul, jmecherul, si mai multe altele dar pe mine astea mau cam amuzat

| Mişaaa a răspuns:

Roco

| Andreea_1745 a răspuns:

Mercedes

| alexxy_8614 a răspuns:

Sarmala, Flacarica, diamant, Goia, dafin, borcea, argentinalaughing acum numi vin d eu am satra aici in sat laughing

| Meticulosul a răspuns:

Viorel, Ghiocel America, Sarica, Sorica, Malboro, Aldomoro, Si multe altele de genu asta

| razvanyoung a răspuns:

Eu cunosc un rrom pe care il cheama Sentiment numai ca acesta este prnumele big grin

| aNdRaSkUmPy a răspuns:

N-o spun din răutate, dar numele Andronic nu este un nume de rromi :/

| Anv a răspuns:

Franzela laughing

| Hybrid a răspuns:

Levantica, butoi, Miroi, muratura, Caramel. Pe una de langa satul lui bunica-mea o chema Țîca happy... era tare libidinoasa (cautati in dictionar)

| Parapapupilcarita1976 a răspuns:

Ciocardela

| Pitulice a răspuns:

Zana seherezada America bancomatu valorosu tezaur baron