Kimberly, Tiffany, Erin, Vanessa, Bethany, Morgan, Beatrix, Amber.Mai ales Amber(ambră/chihlimbar), merge pentru o fată cu ochi căprui, iar ca nume de familie Grey, sună misterios...
Abigayle, Agnes, Annette, Bernadette, Chloe, Eileen, Gertrude, Irene, Josephine, Michelle, Ophelia, Vivianne, Yvette, Zelda.
Sa alegem intre numele, deja expuse aici.
Intai as face un top : Pathy, Fannet, Bernadette, Gertrude, Zelda. Toate imi plac la fel de mult, iar ca nume de familie, pune-i Udell. cum ti se pare Bernadette Udell...
Daca vrei ca personajul sa atarag privirea cititorului nu folosesti un nume comun, ba mai mult poti chiar inventa unu de exemplu,, Jannuele ", Suces si sper sa ajung sa iti citesc cartea odata. O zi buna sa ai!
Scuzati scrisul eronat, am scris cu un singur deget, am mancat cremes si stiti cum e nu? nu prea merge cu lingurita. Bine macar ca sunt singur in birou.
In opinia mea, numele nu trebuie neaparat sa fie pompos. mai ales ca e mai artistic ca personajul sa fie cat mai complex iar numele cat mai simplu, dar in acelasi timp melodios. ceva gen madeleine, isabelle, antoinette... chiar si nume precum alexandra, awndrea, diana, care, cu accent englezesc suna foarte bine (nu ca in romana nu ar suna bine). mai e si charlotte.
Duduc întreabă: