Dece plang ei? Pentru ca nu sunt invatati. Egoismul uman nu are limite. Ei au impresia ca daca sunt americani, sunt cei mai buni, si merita totul, iar noi suntem doar gunoaie, care daca suntem saraci este pentru ca nu am muncit.
Nu toti gandesc asa, dar multi da.
Daca ei nu au in Iphone plang, in timp ce mie mi se rupe inima cand vad un batran ca plange pentru ca nu are paine sa manance.
Unii nu stiu ce-i aia foame, saracie, au fost crescuti cu de toate, si pur si simplu nu constientizeaza ca nu toata lumea are bani, si ca sunt unii care mor de foame pe strazi in timp ce ei plang ca nu le mai merge netul.
Si nu doar americanii, sunt si romani care se scalda in bani, au 15 masini de firma, merg la costum, in timp ce cu doua case mai incolo, la un colt de strada sta un tanar care cauta un loc de munca dar nu gaseste pentru ca nu are scoala, si traieste si el cu ce-i da lumea.
Omu-i rau, dar trebuie sa ne obisnuim.
Viata este frumoasa, dar o strica oamenii.
Pentru că românului i s-a băgat în cap chestia asta "se putea şi mai rau, sunt alţii mai amărâţi ca noi, deci nu trebuie să ne plângem".
Suntem amăgiţi de ideea că le avem pe toate, pentru că nu am trăit niciodată în lux, deci nu avem cum să-i simţim lipsa.
Pentru ca noi suntem obisnuiti cu necazurile in timp ce ei sunt obisnuiti sa le mearga din bine in mai bine, iar acum pentru prima data de la revolutie o generatie va face mai putini bani decit cea a parintilor lor.
dragonslep întreabă: