Ai putea face despre viata unui roman de acasa, incercarea lui de emigrare si stabilire in alta parte. Ceva sa fie gen reality -show. Ar fi foarte interesant. Multi cred ca in afara primeste totul pe tava dar nu e chiar asa. Ai putea sa faci o chestie prin care un roman care nu are nimic ajunge in America sau in o tara din Europa mai dezvoltata si acolo devine o persoana publica importanta.
Daca scenariul tau este realizabil fara un buget serios am putea discuta. Daca s-ar preta si la un scurt metraj stiu pe cineva care ar fi incantat sa il citeasca. Daca vrei gasim o solutie sa discutam mai detaliat.
Ce ar fi sa faci un comentariu aici http://actori.acasa.ro/regizori/Iura-Luncasu cu dedicatie spre acest regizor cu detalii si cine stie
Crezi ca filmele se fac peste noapte? Mai intai semnezi un contract cu o casa de productie, ai nevoie de personaje, trebuie sa ai scenariul scris pe scene, in care sa descrii si decorul, personajele, tot ce e nevoie, ca astfel actorul sa intre in pielea personajului Ai buget? Ai studiou de filmare?
Pai daca stau sa-ti enumar cate trebuie la un film serios care sa apara pe sticla, o sa-ti treaca ideea asta
Daca vrei ceva de amatori, pentru inceput cumparati o camera profesionista, de 2000 Euro, vorbesti cu niste prieteni, stabiliti locuri in care sa filmati, daca e nevoie umblati dupa autorizatii, si incercati!
Despre ce e vorba in scenariu? Daca vii in Bucuresit ti-l pun pe sticla
IoanaIonuca întreabă: