anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Simon Cowell a spus unui participant al concursului British got's talent"si uite cum un cantec iti poate schimba viata"happyeu am un scenariu de film si nu stiu de unde sa incep:-s habar nu am; vreau o idee (cei care se pricep ). In Romania stim cat de apreciati sunt artistiii mai ales aspirantiilaughing si sincer asta ma descurajeaza desi multi spun ca scenariul este bun si merita sa incerc; dar cum incep?

4 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Ai putea face despre viata unui roman de acasa, incercarea lui de emigrare si stabilire in alta parte. Ceva sa fie gen reality -show. Ar fi foarte interesant. Multi cred ca in afara primeste totul pe tava dar nu e chiar asa. Ai putea sa faci o chestie prin care un roman care nu are nimic ajunge in America sau in o tara din Europa mai dezvoltata si acolo devine o persoana publica importanta.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Daca scenariul tau este realizabil fara un buget serios am putea discuta. Daca s-ar preta si la un scurt metraj stiu pe cineva care ar fi incantat sa il citeasca. Daca vrei gasim o solutie sa discutam mai detaliat.

daniela
| daniela a răspuns:

Ce ar fi sa faci un comentariu aici http://actori.acasa.ro/regizori/Iura-Luncasu cu dedicatie spre acest regizor cu detalii si cine stie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

laughing Crezi ca filmele se fac peste noapte? Mai intai semnezi un contract cu o casa de productie, ai nevoie de personaje, trebuie sa ai scenariul scris pe scene, in care sa descrii si decorul, personajele, tot ce e nevoie, ca astfel actorul sa intre in pielea personajuluilaughing Ai buget? Ai studiou de filmare? laughing
Pai daca stau sa-ti enumar cate trebuie la un film serios care sa apara pe sticla, o sa-ti treaca ideea astalaughing
Daca vrei ceva de amatori, pentru inceput cumparati o camera profesionista, de 2000 Euro, vorbesti cu niste prieteni, stabiliti locuri in care sa filmati, daca e nevoie umblati dupa autorizatii, si incercati!
Despre ce e vorba in scenariu? Daca vii in Bucuresit ti-l pun pe sticlawinking