| IdealShade a întrebat:

Soarta imperiilor depinde de educaţia tinerilor.Nu inteleg ideiia.Help me

Răspuns Câştigător
| LexieG a răspuns:

Inseamna ca daca intr-o tara nu se face scoala si copiii sunt analfabeti, cand vor ajunge ei mari nu se vor putea angaja, iar tara se va ruina. Daca copiii invata bine vor conduce tara cu mandrie.

7 răspunsuri:
| Bitzy a răspuns:

Buna! Cred ca stii ce inseamna soarta(viitor) iar acel cuvat "imperii" se refera la tari sau chiar la familia dintr-o casa.Adika toti cei care sunt acum in floarea varstei maine nu vor mai fi iar daca spre exemplu copilul tau nu va avea o educatie decenta tot viitorul lui (imperiul) se va prabusii.Mai simplu daca noi(cei de 12-16) nu vom avea educatie mintii si educatia de acasa nu vom putea tine pe picioare sau chiar realiza, indeplini aceasta tara
(imperiu) ceea ce ne dorim cu totii.Viitorul depinde de noi toti! Sper ca te-am lamurit! P-pa!

| Joanne a răspuns:

Cred si eu ca nu intelegi ideea daca nici macar nu stii cum se scrie. Uite exact tu ne ajuti sa vedem adevarul cuvintelor scrise de tine. De aia Romania e unde e acum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica astia mai tineri trebuie sa preia intr'o zi " fraiele " sis a duca lumea mai departe. Da nu prea vad cum ar putea cand ei, unii dintre ei, isi baga in vene, se imbata si asa mai departe.
Mai pe scurt : Noi suntem viitoru si noi ne facem viitoru.

| venusdoom a răspuns:

straight face da ce i asa greu? tineretul este viitorul asa cum ii inveti si ii cresti ( aici referindu ma la stat=imperiu) asa or sa fie cand o sa ajunga sa conduca tara

| KyssOana a răspuns:

Imperii depind de nepotii oamenilor batrani happy adica ei vor mosteni lumea mai incolo nu? vezi happy e simplu

| andramaria73 a răspuns:

Adica ceva de genul ca viitorul depiinde de noi

| neverendingwhy a răspuns:

Adica ai sa intelegi cand ai sa inveti sa scrii "IDEEA". happy

Întrebări similare