Http://www.margele.net/....../index.php
Găsisem undeva cu 6. 5 ron, dar nu mai găsesc link-ul. Revin mai târziu cu un răspuns dacă îl găsesc.
Mulţumesc! Şi sorry că nu ţi-am mai dat linkul acela dar chiar nu l-am găsit.
Fimo poti gasi pe: www.lucille.ro sau www.simoshop.ro
iar produse din fimo (bijuterii) pe: http://handmadevictory.blogspot.com
Cele de la frumuseti sunt mai "cuminti" iar cele de la victory mai "amuzante" dar amandoua sunt frumoase desi prefer lucrurile mai ciudate si mai copilaresti.
Intrebarea era legata de Fimo/Cernit sigur gasesti pe net cu un singur click, stiu in bucuresti pe lipscani si undeva in zona piata muncii
Mmm... mie nu mi se par scumpe. adica sunt scumpe in comparatie cu altele mai ieftine dar arata foarte bine in realitate si sunt extrem de bine lucrate in detaliu. eu am cercei si brose de la efrumuseti si se comporta impecabil...bine, ca am si eu grija mare de ele. dar de exemplu, cerceii i-am luat cu 9 si 15 lei (nu mi s-au parut scumpi) si brosele cu 25 si 45. cea de 45 e cam piperata dar e superba si f bine facuta. prefecr astfel de accesorii mai d ecalitate, chiar daca is mai scumpe. spooooor la fimoit!
FIMO la cel mai mic pret puteti gasi la www.margelesibijuterii.ro. Doar 5. 89 lei / pachetel. In plus va stam la dispozitie cu o gama larga de accesorii pentru FIMO ( lac, unelte, matrite), semipretioase, sarma argintata, perle, margelute de nisip, accesorii metalice, cristale.etc. Oferim discount-uri atractive si " cadouri surpriza ". Va asteptam cu drag. Spor la lucru si mult succes in activitatile voastre.