Pai ce sa zic, ai putea citi: Rebecca de Daphne du Maurier, Poate ti-ar placea si ceva de Emile Zola, de pilda La paradisul femeilor sau Germinal, sau chiar Visul. Ar mai fi si Tomas Hardy: Tess d'urbelvile, Doctorul misterios de Alexandre Dumas e f interesanta, sau Dama cu Camelii de Alexandre Dumas fiul, sau Laleaua neagra tot de alexandre Dumas. Jacqueline Monsigny Floris dragostea mea, Floris cavaler de Petersburg, Frumoasa din Luiziana si Amantii de pe Missisipi. Aceste 4 carti ar trebui sa le citesti in ordine cum ti le-am scris ca au legatura intre ele.
Nu plange sub clar de luna, Pisica printre porumbei(sau ceva de genul). Succes la citit
Romanele lui stephen king! daca iti plac cartile horror! sau cartile agathei christie,... daca iti plac romanele politiste!
Elevul Dima dintr-a 7a de Mihail Drumes sau De veghe in lanul de secara de J. D. Salinger. Nu sunt chiar de dragoste, dar sunt destul de bune si accesibile pentru varsta ta.
Pai incearca ispasire de ianmcewan devorari richard millet invitatie la vals.am multe preferate lsita ar putea continua...incearca ciocoii vechi si npi sigur iti va trebui si la scoala
Romanele lui Drumes vad ca ti-au fost deja recomandate, ar mai fii " Cel mai iubit dintre pamanteni" - Marin Preda, este o super carte," Panza de paianjen"- Cella Serghi, "Mandrie si prejudecata" - Jane Austen.
Mie personal nu mi-a placut " De veghe in lanul de secara" este povestea unui adolescent dar nare nicio legatura cu dragostea si mi se pare ca nici nu are aventuri prea interesante el.
Iar de la scoala mi-a placut mult "Ultima noaptea de dragoste, intaia noapte de razboi":X mai bine o citesti inainte de o studia la scoala
Daca vrei ai mai putea citi ceva carti din colectia autorului Gerard de Villiers. cred ca ti-ar placea.
Daca iti place sa citesti poti sa ei legatura cu mine, am ce sa iti recomand . Vezi tu, cand citesti o carte, in general autorul reuseste sa te transporte in lumea personajelor sale, sa impartasesti aceleasi trairi ca si ele, e fascinant ca sa intri in lumea misterioasa si totodata oarecum reala a personajelor din cartea pe care o citesti. Unii autori, de pilda Paolo Coelho, reusesc sa redea realitatea in cartile lor, sa arate cititorului viata pe care chiar si el o traieste.