| AlinutzaRouz a întrebat:

Stie cineva o vraja sau vreun mod prin care poti chema spiritele?

Răspuns Câştigător
| zemantex a răspuns:

Poti incerca sa faci spiritism. stiu persoane care fac asta de ani buni si n-au ramas nici fara bani, n-au fost nici internati la nebuni.

36 răspunsuri:
| denissita a răspuns:

Daca vrei sa vb mai mult sa mi dai un semn. poate facem schimb de adrs d mess. pooop

| cosmin12346789 a răspuns:

Talismanele e bine sa le folosesti? am vazut pe un site:deseneaza pe o foaie o inima.lipesteo pe un carton. apoi leag-o la gat. cica ea iti va aduce sanatae, noroc, sentimente bune din partea celorlalti! deci plss spuneti-mi e bine sa le folosesti?

| cosmin12346789 a răspuns:

A si inca! eu vreau sa o folosesc deoarece:cineva mi-a aflat parola de la facebok! si a injurat-o pe o fata! eu vreau, cand o vad sa nu ma injure si ea vreau sa ma ierte si sa aiba si e impresie buna... cosmin terminat!

| evelina_8943 a răspuns:

Un sfat: Nu incerca! Daca un spirit se atasaza de tine, nu mai scapi!

| Aflorin a răspuns:

D eu te inteleg

| Fantome_Vanatorii_1905 a răspuns (pentru AlinutzaRouz):

Wow.In sfarsit la fel ca mine.Alina ai aceeasi problema ca mine.Si eu vreau sa comunic cu un spirit sau demon.Si parintii mei sunt crestinii.Si eu sunt pasionat de fenomene paranormale.Doar ca eu ma rog si am credinta in Dumnezeu dar nu neg ca exista Satana ba chiar cred ca exista si este un fel de idol pentru unii.Eu sunt intre Dumnezeu si Satana.Eu momentan cred in ambele. Uite iti dau id meu pe care vorbesc cu persoane care au trait fenomene paranormale si ai ajut fenomene_paranormale.Te rog sa vorbim.