PsihoSex
| PsihoSex a întrebat:

Stiti care este simbolistica sanilor? Fara misto, si glume! Cine nu stie, accept si fraze, citate, din carti, poeti, sau din cantece, dar as prefera sa vad putin baschet neuronal! Haideti, uimiti-ma!

Răspuns Câştigător
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Cu totii stim ca frumusetea feminina autentica nu se reduce doar la un aspect fizic atractiv, ci ea este un rezultat al echilibrului dintre trupul, sufletul si spiritul unei femei. Cu cat insa o femeie este mai constienta de acele amanunte fizice care ii asigura unicitatea si care ii redau masura frumusetii sale, cu atat mai mult va fi nu doar frumoasa, ci si seducatoare. Pentru ca o femeie este cu adevarat atragatoare, atunci cand se simte atragatoare... Sanii au constituit dintotdeauna un simbol, marturisit sau nu, al eternului feminin. Ei sunt ambasadorii senzualitatii feminine, un punct de atractie al oricarei femei.
Sternomantia este o stiinta care a aparut in Spania in secolul al XVIII-lea conform careia putem citi personalitatea unei femei, aruncand o privire asupra formei sanilor. Iata care sunt cele cinci tipologii feminine in conceptia atotcunoscatorilor in sternomantie:
Tipologia sanilor indrazneti - Acei sani mici si obraznici care par ca sfideaza orice regula apartin femeilor indraznete, spontane, care stiu sa cucereasca si sa se lase cucerite.
Tipologia sanilor in forma de para – Sigure pe ele, femeile cu sanii in forma de para sunt optimiste, cordiale, generoase si se pricep de minune sa atraga simpatia barbatilor.
Tipologia sanilor conici – Pe buna dreptate se poate spune despre posesoarele unor astfel de sani ca sunt ambitioase. Reusesc de cele mai multe ori sa obtina ceea ce si-au pus in gand si in inima, fiind facute pentru a lua decizii si pentru a le pune in aplicare.
Tipologia sanilor in forma de mar -Sensibile si vulnerabile, femeile cu sanii in forma de mar traiesc mai mult sub amprenta senzatiilor anteriore si a amintirilor de mult apuse decat sub emotia prezentului. Se simt bine in singuratate, discutiile face to face cu persoanele din jur, lumea multa, aglomeratiile urbane provocandu-le panica si determinandu-le sa-si piarda promptitudinea.
Tipologia sanilor in forma de vanata – Femeile din aceasta categorie sunt practice, diplomate, abile si pot jongla de minune cu componentele realitatii. Persoane oportuniste si pragmatice, femeile cu sanii in forma de vanata se adapteaza cu usurinta in orice imprejurare si stiu cum sa traga foloase din mai toate situatiile, placute si neplacute, cu care se confrunta.
Cu zeci de mii de ani in urma, omul a modelat zeite sau divinitati care erau reperezentate prin trupuri de femeie...si nu lipsea nici un detaliu ...Sanii au reperezentat intotdeauna feminitatea, senzualitatea, maternitatea si partea atragatoare trupului feminin.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simbol al vietii, feminitatii si fertilitatii.

| Nastia a răspuns:

In maitreyi zicea d sani k sunt niste fructe coapte prea plin,...
eu una cred ca e cel mai important lucru prin care femeia se diferetiaza d barbat,...
e un lucru personal care n diferentiaza d celelalte fete/femei,.

cami
| cami a răspuns:

Principalul rol al saniilor este acela de "glande mamare"
Insa, din pct de vedere simbolistit, cred ca denota feminitatea, sexualitatea, fertilitatea femeii.

| Wtf9000 a răspuns:

Bine, asta pentru cine are. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sanii sunt simbolul fertilitatii.

| elena a răspuns:

Sanii sunt simbolul maternitatii, dulceata si siguranta.
Legat de conceptul de fecunditate si de cel al laptelui se asociaza si cu imaginea intimitatii, ofertei si refuzului.

| Flav a răspuns:

Sani - naturalete, feminitate, frumusete, cadou divin
Sani - unul din atuu-rile feminine prin care pot atrage barbatii
Sani - podoabe naturale in care in ziua de azi devin tot mai naturale
Ce simbolistica sa mai dam daca noi omenirea facem operatii estetice, punerea silicoanelor si dam frau liber artificialitatii?
Iti inchei c-un pamflet, o strofa ce ne autentifica, ne caracterizeaza si ne ridica un mare semn de intrebare in felul in care stim sa folosim tehnologia :
Ce frumos era odată
Când muşcai de sâni o fată!
Păi acum, la cucoane,
Sânii-s reprezinta silicoane.

| Flav a răspuns:

''devin tot mai nenaturale'', scuze pentru greseala; oricum e un adevar trist si sa nu uitam ca nici noi barbatii nu ne putem lauda ( implatare de cercei, tatuaje, etc ), asta ca sa nu se creada c-am tras subiectul spre un singur punct.

PsihoSex
| PsihoSex explică:

Desi eu asteptam sa-mi raspunda cineva ca "apartenenta sexuala, erotism&feminitate, Dragoste >>> Maternitate, placere estetico~vizuala, raspunsul gbrltdr-ei e remarcabil, si ca atare a primit fundita! Multumesc, colega! Si felicitari!