Pe mine ma fac fericita dragostea (atunci cand exista), copiii in general, o muzica buna, un catelus dulcic (ador animalele), calatoriile, mai nou si o cafea aromata de dimineata.
Muzica ce`ti intra la suflet, ce`ti da aripi, faptul ca cineva e langa tine, ca te sustine si uibeste, cat si reusitele, impliniri de vise, dorinte. fericirea e cauzata de mult si se manifesta in multe feluri.bye bye
Probabil voi spune ca am gasit cheia fericirii atunci cand voi fi impacata cu mine insami si cu cei din jur, cand voi ajunge la un echilibru, cand voi stii sa accept, sa nu mai lupt pentru lucruri inutile si sa ma bucur mai mult de lucrurile mici.
Pentru mine, sa-i fac fericiti pe oamenii la care tin reprezina cheia fericirii mele
Buna Alexa!
Eu sunt fericit cand fac cea ce imi place adica sa calatoresc sa intalnesc oameni noi sa stau cu prieteni sa ascult muzica.
Sper ca te-a ajutat raspunsul meu toate cele bune Bye
Incerc sa gasesc ceva ce m-ar putea face si pe mine fericit printre atatea necazuri, rele si probleme. Imi este greu, si totusi, oricat de greu mi-ar fi, atunci cand ma gandesc la persoana iubita inima mea zambeste larg, si parca vibrez tot atunci cand ii aud vocea. Pentru mine... asta e singura fericire, eu unul nu mai gasesc nici o placere in absolut nimic.
Fericit esti cand iti place viata ta, cand vezi viata perfecta. Eu sunt fericit de cand ma stiu poate sa se intample ori ce, tu trebuie sa mergi mai departe! Nu te uita niciodata inapoi, priveste inainte, iar inainte priveste doar optimist! Daca se intampla ceva rau (Doamne fereste) ceilalti nu trebuie sa se uite la tine ca la sarmana fata! Trebuie sa spune, uite domne ce puternica e fata asta! Cheia fericirii o poti gasi in muzica (o melodie) care te face sa zambesti cand o asculti (in cazul meu Sarasate Fantezia Carmen, Saint-Saens Introducere si rondo capricioso, Stefan Banica Asta's eu). Cheia fericirii o mai poti gasi intr-o persoana cum ar fi mama/tatal tau, iubitul/iubita ta, cel/cea mai buna prieten/a. Prin sport (in cazul meu Dinamo:X indiferent daca castiga sau pierde cand ma gandesc la Dinamo si la spiritul acesti echipe ma imbarbatez suficient de mult incat sa spun ca's fericit).
Edy11233 întreabă:
Emamuresan întreabă: