| Alissa193 a întrebat:

Stiu ca la moda este acum internetul dar totusi cred ca ati citit ceva carti in afara orelor de scoala.Care carti v-au impresionat cel mai mult si care e autorul vostru preferat?

16 răspunsuri:
| Nastia a răspuns:

Eseu despre orbire-jose saramago.
crima si pedeapsa-dostoievski
povesti de creanga, andersen, fratii grimm[asta pentru vremurile de demult]
texas! chase si texas! lucky-sandra brown
despre spiritul legilor-montesque

| Brotacelu a răspuns:

20. 000 de leghe este singura carte dupa abecedar care am citit-o, mi s-a parut foarte interesanta happy

nu am autor preferat

| oz a răspuns:

Pana in 20 de ani trebuie sa fi citit aproape toate cartile Jules Verne.Inveti foarte multe din ele. Apoi citesti carti filozofice...sa iti mai pui niscaiva intrebari... apoi stiintifice...sa te destepti...
5 ani la Auschwitz si Nebunul din Brent sunt cartile mele preferate.

| Marii a răspuns:

Nu cred ca am un autor preferat, fiecare scrie in felul lui. Mi-a placut mult Misery a lui Stephen King si Elevul Dima dintr'a saptea de Mihail Drumes, mai citesc carti despre paranormal care ma impresioneaza foarte tare. happy

| Ξ ╚»◘ мєℓ²y ◘«╗ Ξ a răspuns:

seria Amurg de Stephanie Meyer
seria vampirii sudului de Charline Harris
mi au placut multe carti scrise de John Saul ex:Se arata furia oarba, Intunericul...
Torment de Stephen R. George
imi plac mult cartile astea:X

| Lumy a răspuns:

Autorii mei preferati sunt John Saul, Charline Harris, John Grisham si Stephenie Meyer..deoarece ador cartile horror dar si cele de dragoste:X

| alessyca a răspuns:

Imi place octavian paler foarte mult happy
iar cartea preferata de anul acesta este cu siguranta "Bestiar" julio cortazar, o carte cu povestiri fantastice

| Gabry a răspuns:

Nu am un autor preferat.Cartea cea mai interesanta mi se pare cea care o citesc in momentul asta "Gran Canaria" de A. J Cronin.

| DontAsK a răspuns:

Octavian Paler cu siguranta, nimic nu se compara cu "Desertul pentru totdeauna" sau cu "Aventuri solitare", mai ales "Viata pe un peron", carti cu o profunda semnificatie interioara, care ajuta la cunoasterea propriei persoane, si la dezvoltarea simtului critic.Pentru cei care nu stiu, de inceput pot vedea pe net filmulete cu el sau pot citi cateva poezii de inceput, extraordinar om. Un maestru literar.

| ady20hbk a răspuns:

Pei pe mine m-au impresionat Dracula(cartea mea preferata), urmata de Pumnalul Medici, Inconjurul lumii in 80 de zile, Capitan la 15 ani, Calatorie spre centrul pamantului si multe altele ...Autor preferat. fara indoiala Jules Verne

http://wolverine92.wordpress.com/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Autor preferat nu am.
Cartea pe care am iubit-o a fost si este "ocolul pamantul in 80 de zile". intai am vazut desenele care mi;'a placut asa de mult.am invatat multe de la willy fogh si ocolul pamantului in 80 de zile...si am dorit sa citesc cartea care mi; a fost data de ziua mea de catre sora meabig grin.
Mi'a mai placut de asemenea."Enigma otiliei" de george calinescu. si Romanul adolescentului miop de Mircea Eliadehappy.
Sunt niste carti super.happy
a. Am mai citit de la un coleg o carte mare."tunele" se numealaughing si de asemenea Eclipsa si New moon din Twilght Saga.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eratabig grinesenul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand eram mic, basmele.cand eram elev, literatura sf.in adolescenta toate genurile.la maturitate religie cat cuprinde.si acum la 45...tot ce cade.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Una dintre cartile care mi-au placut cel mai mult si pe care o recomand de fiecare data cand mi se iveste ocazia e Zbor deasupra unui cuib de cuci de Ken Kesey.

| matchpoint a răspuns:

Rosu si negru-Stendhal e preferata mea dar citesc cu mare placere orice; un alt autor preferat Tolstoi.

| Alissa193 explică:

De acord cu ady17hbk-Jules Verne este fara indoiala un autor extraordinar! Din cartile sale am citit 20. 000 leghe sub mari si Copii Capitanului Grant 1, 2(recomand). As dori sa citesc cit mai multe opere ale sale. Enigma Otiliei de Calinescu este la fel interesanta, Si nu am cum sa nu evidentiez Contele de Monte Cristo 1, 2 de Alexandre Dumas.Bravo celor care doresc sa mai viziteze lumea minunata a cartilor!

Întrebări similare