| Narkys a întrebat:

Sunt creator de versuri ar fi prea mult sa ma numesc scriitor si am nevoie de cineva priceput la gramaticace sa ma ajute cu corectarea acestora. Daca e cineva interesat il rog sa ma contacteze am chiar si un sit unde le public numele acestuia poate aparea daca doreste si chiar ofer administrare big grin

Răspuns Câştigător
| elydoolshika a răspuns:

Eu,eu,te rooog!laughing glumeam.
te ajut eu.

11 răspunsuri:
| petruclaudiu78 a răspuns:

Via: Ti-am dat toate voturile, pentru ca ai dreptate, in general.
Nu uita insa multele poezii, basme, balade etc, unele chiar extraordinare, care au fost compuse de persoane care nu stiau nici sa scrie, nici sa citeasca.

| petruclaudiu78 a răspuns:

Via: De data asta nu am nimic de adaugat. Ai perfecta dreptate.

| camy417 a răspuns:

Nu cred ca accepti ajutot de la cineva mai mic ca tine. nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti agramatii vor sa scrie, dar au o mare problema: nu stiu sa scrie! Tata, pune mana, ia o geaca pe tine si fuguta la librarie si cere de acolo toate cartile de gramatica, ortografie, punctuatie etc. care ti-ar putea acoperi lacunele. Dupa ce le-ai devorat pe toate, ai bagat bine la tartacuta si te-ai lamurit cam cum sta treaba cu romana asta (arde-o-ar focurile Gheenei, ca mult rau ne mai face), pune membrul superior pe una bucata, doua... 500, 1000 de carti de literatura, filosofie, psihologie etc. tot ce-ti vine la mana si la pofta. Dupa ce arzi si etapa asta, daca te mai simti in stare sa vii cu ceva de valoare, te asteptam. La cum te vad eu, asa, asta o sa se intample peste 137 de ani, aproximativ. Hai, bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Petru, ai dreptate, dar nu uita ca pe vremea cand au fost mestesugite acele opere si transmise prin viu-grai nu existau scoli la orice pas, chiar obligatorii, pana la un anumit numar de clase, nu existau librarii pline de carti care ii puteau indruma pe cei doritori de afirmare prin propriul talent sa-si puna la punct cele necesare pentru asta. In zilele si conditiile de astazi, e de neiertat, mai ales pentru un tanar cu pretentii de viitor scriitor, sa nu stii sa asezi niste amarate de virgule si cratime in fraza.

| ImHereForYou a răspuns:

Daca vrei te pot ajuta eu... sunt a6 sh am numai 10 la romana...pentru inceput.corect este gramatica si nu gramatice
daca vrei sa te ajut mi-ar placea fff mult
Astept raspunsul tau

| Idk007 a răspuns:

Eu sunt pasionata de versuri si chiar scriu si eu cat stiu big grinmi'ar placea sa te ajut.

| sergent91 a răspuns:

Daca doresti, te ajut eu.

| ASASINIS a răspuns:

Daca vrei te ajut eu! Si eu scriu poezii, povesti, compuneri! Te ajut cu placere! Si sunt chiar curios sa-ti vadarta de pe acel site! Nu toti au acest talent si daca nu scrii pe un site vreau sa-ti vadmunca intr-adevar!

| Narkys explică:

Haideti cei interesati legolas_stef big grin

| bula_5823 a răspuns:

Ai grija ca poate iti fura ideile de tot