anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt fete carora le plac pozele nud cu fete? Nu stiu de ce, dar eu le ador. big grin

32 răspunsuri:
| AleXu224 a răspuns:

La nud te referi la d********e?
serios:O...

| unknownn a răspuns:

Lol
da si mie laughing

| blueskies14 a răspuns (pentru AleXu224):

Cre'ca am uitat sa precizez ca-s fata. laughing Si da, dezbracate..asta inseamna nud.

| Shukacu a răspuns:

Si mie mult dar eu sunt baiat...

| EmoDoll a răspuns:

Poate ca esti lesbie
Nu e nici o rusine daca esti lesbie

| blueskies14 a răspuns:

Nu sunt, jeezaz. Te-ai gandit ca poate sunt hetero (adica obsedata de cum arat) dar nu-s. Pozele nud sunt numite arta. Poate imi place arta. Da sa fiu lesbi?!

| Xtadelo a răspuns (pentru unknownn):

hee hee

| AleXu224 a răspuns:

A doamne credeam ca esti baiat la cum te refereai :O
laughing)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

| unknownn a răspuns (pentru Xtadelo):

Am glumit maiiii

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

E considerată artă (frumusețea corpului), eleganță, dacă le admiri e treaba ta, de ce te-ar judeca cineva? Fiindcă fotograful își alege modelul, îl selectează atent iar prin sticla obiectivului încearcă să redea feminitatea. E necesar să se facă o diferenta între nudul artistic și nudul erotic -> nud, care uneori generează vulgaritatea. De ce să nu recunoaștem, corpul feminin a inspirat totdeauna imaginatia artiștilor happy!

| Patrick1 a răspuns:

Esti "lebada" smug

| tenshi261 a răspuns:

Daca esti artista atunci nu cred ca ar fi o problema

| Woodenpints91 a răspuns (pentru blueskies14):

De când pozele nud sunt artă? straight face

| GoddessMaui a răspuns:

Imi plac mult.
Sunt o persoana aestetica.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru Woodenpints91):

Arta fotografică prin nud poate sa reprezinte si o imagine sexy, incitanta, dar poate in acelasi timp sa fie doar o reprezentare diferita a unei persoane într-un spatiu/timp, în ideea fotografului! Un artist fotograf stie sa scoata in evidenta frumusetea formelor unei femei. Contează fundalul, luminozitatea si planul din care sunt facute pozele.
Haide răspunde si tu la întrebare, îti plac ori ba? Ori te abții ca întrebarea era adresată fetelor?

| Woodenpints91 a răspuns (pentru floresdemayo):

Eu sunt doar un ţaran cu 4 clase care nu înţelege rostul de a face poze femeilor goale.
Aceeaşi chestie o fac şi piţipoancele care-şi fac pzoe cu telefonul în oglindă, tot să fie o imagine sexy şi să-şi scoată în evidenţă formele.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru Woodenpints91):

La ce faci tu referire... nu-i considerată artă, ci maimuțăreală. Nu face astfel de comparații, jignești artiștii fotografi big grin!

| Woodenpints91 a răspuns (pentru floresdemayo):

Din tot ce înseamnă fotografie, maxim, dar maxim 10% poate fi numit artă.

Şi aici mă refer la chestii pe care nu le poate face oricine, că să iei o cameră foto performantă şi să fotografiezi chestii banale din unghiuri ciudate poate oricine.

| blueskies14 a răspuns (pentru Woodenpints91):

Esti tu de tipologie pesimist si vezi partea goala a paharului. Mai bucura-te si de viata. laughing

Nu-s pesimist chiar deloc. Şi după tsunami-ul care a lovit Japonia am văzut doar avantaje, deci nici partea cu jumatatea goală a paharului nu-i valabilă.
De viaţa mă bucur probabil mai mult decât majoritatea de aici.

Doar că nu suport superficialitatea, mediocritatea şi chestiile care se vor a fi artă şi nu sunt. Ce-i rău în asta?

Dar continuă te rog să-mi faci profilul psihologic după răspunsurile pe care le dau, cine stie, probabil vrei să profesezi într-o înfloritoare carieră de mama-omida şi eu îţi spulber speranţa.

| blueskies14 a răspuns (pentru Woodenpints91):

Aproape ca m-ai intristat, frate.

Nu suntem fraţi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu-i a buna! laughing

| pisicutzamik a răspuns:

Fiecare are gusturile lui, la unele fete le place altele sunt geloase pe acele fete ca arata mai bine

| HeresyoftheUnknownGod a răspuns (pentru blueskies14):

"Hetero" vine de la "heterosexual", adică om căruia îi plac persoanele de sex opus.

| HeresyoftheUnknownGod a răspuns:

Din moment ce ai scris "poze NUD cu fete", formularea mă duce cu gândul la poze artistice cu femei, şi nu la altceva.
Mi se pare un lucru total ok, înseamnă că apreciezi arta, figura feminină care este un lucru demiurgic şi eşti atât de destupată la minte încât să nu vezi ceva ruşinos sau chiar condamnabil în aceste poze, good for you.

| HeresyoftheUnknownGod a răspuns (pentru EmoDoll):

Se scrie "lesbi", dacă tot pofteşti la acea formă a cuvântului.

| blueskies14 a răspuns (pentru HeresyoftheUnknownGod):

Scuzati, dar sincer nu-mi amintesc cum se numesc persoanele obsedate de sine. Iar atunci ma gandeam la heterosexual sau metrosexual. big grin

| HeresyoftheUnknownGod a răspuns (pentru blueskies14):

Poate "narcisiste" e ceea ce cauţi?

| blueskies14 a răspuns (pentru HeresyoftheUnknownGod):

Daa! Multumesc. big grin

Întrebări similare