| Muflă a întrebat:

Sunt pe DeviantART de vreo 3 ani (bine, cu diferite conturi) şi orice desen aş fi pus acolo, fie c-am lucrat la el 8 ore sau 30 de minute, n-a făcut mai mult de 7 view-uri în prima zi. Bag un afurisit de joculeţ şi face 54 fuckin' views din prima afurisită de noapte, fără să-l înscriu în niciun grup. Why?

PS: Joculeţul http://peaceduh.deviantart.com/#/d3yuiep

13 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Pentru că tipa din joculeţ are capul mare şi părul albastru!
În concluzie, pune desene cu fete care au capul mare şi blue hair!
Baftă!

| 13 a răspuns:

Pentru ca acele 7 persoane care iti vizualizeaza desenele au jumat de mai mult ori jocu in aceeasi zihappy

| Muflă explică:

13, omule, nici măcar nu am 7 watcheri pe contul ăsta 0_o Am doar 2 sau 3 şi nu cred că-i cineva destul de disperat să joace chestia aia de 18 ori

| Necrophagist a răspuns:

Scuze prietene dar galeria aia a ta e aşa cum e,slab,încearcă şi tu un traditional art,mai muncit,mai cu sanguine, cu b-uri bune, cu tot ce trebuie.E şi normal ca game-ul să fie mai urmărit.

| Muflă explică:

@Necrophagist
E-adevărat că trebuie' să mă pun serios pe treabă din moment ce sunt varză la anatomie, dar dacă mă concentrez pe traditional art o să mor de foame...

Orice artă dacă e cu adevărat artă cere compromis.
N-as da nici un joc pe tipul ăsta http://aenigm4.deviantart.com/

| Muflă explică:

E bun omul... da' să nu crezi că arta digitală nu cere muncăwinking Dacă făcea calculatorul toată treaba pentru noi ajungeau toţi proştii să lucreze la Pixar and stuff like that

O cere şi ea deşi numai eu ştiu câte canvasuri era să arunc pe fereastră,totuşi ca tradiţionalist radical zic că farmecul hârtiei cu cărbune e mai deosebit.
Btw, mă dusai să duc gunoiul şi observ că pictorul de la noi din bloc a cam început să se scarpine în cap, ai şi tu dreptatea ta.

| AudImagini a răspuns:

Ce ţâţe mari ai o_o

Cred că de asta joacă toată lumea jocul ăsta

| sabilopod a răspuns:

1.17 metri(acolo, la profil, scrie 1.17 m)? anyway...ma mir cum de n-ai explodat inca de talent, fata smug

| Muflă explică:

@sabilopod
Trebuia să scrie 1.71 da' eram adormită -_-

| Luciii a răspuns:

Hee eu cel mai mult am 39batting eyelashes

| LauraLl a răspuns:

Pai.crezi ca e mai bine sa ii pun ochelari sau nu?