Pentru că tipa din joculeţ are capul mare şi părul albastru!
În concluzie, pune desene cu fete care au capul mare şi blue hair!
Baftă!
Pentru ca acele 7 persoane care iti vizualizeaza desenele au jumat de mai mult ori jocu in aceeasi zi
13, omule, nici măcar nu am 7 watcheri pe contul ăsta 0_o Am doar 2 sau 3 şi nu cred că-i cineva destul de disperat să joace chestia aia de 18 ori
Scuze prietene dar galeria aia a ta e aşa cum e,slab,încearcă şi tu un traditional art,mai muncit,mai cu sanguine, cu b-uri bune, cu tot ce trebuie.E şi normal ca game-ul să fie mai urmărit.
@Necrophagist
E-adevărat că trebuie' să mă pun serios pe treabă din moment ce sunt varză la anatomie, dar dacă mă concentrez pe traditional art o să mor de foame...
Orice artă dacă e cu adevărat artă cere compromis.
N-as da nici un joc pe tipul ăsta http://aenigm4.deviantart.com/
E bun omul... da' să nu crezi că arta digitală nu cere muncă Dacă făcea calculatorul toată treaba pentru noi ajungeau toţi proştii să lucreze la Pixar and stuff like that
O cere şi ea deşi numai eu ştiu câte canvasuri era să arunc pe fereastră,totuşi ca tradiţionalist radical zic că farmecul hârtiei cu cărbune e mai deosebit.
Btw, mă dusai să duc gunoiul şi observ că pictorul de la noi din bloc a cam început să se scarpine în cap, ai şi tu dreptatea ta.
1.17 metri(acolo, la profil, scrie 1.17 m)? anyway...ma mir cum de n-ai explodat inca de talent, fata