Cred ca intreaba daca esti genul de persoana care graviteaza in jurul acelorasi teme/curente/motive in ceea ce creeaza.
Si ca sa raspund si la intrebare, cand e vorba de ceea ce creez eu, incerc sa nu ma repet.Mi se mai intampla uneori, dar nu vreau asta.Cel putin nu pana imi gasesc un stil propriu.Imi permit sa ma repet doar cand e vorba de ceea ce-mi place.
Desigur : reciteste intrebarea!
Daca nu ai de-a face cu pictura, de ce mai dai raspunsuri care nu sunt la subiect? Daca stii, raspunzi, daca nu, te abtii, "te rog".
De unde stii ca nu am de a face cu pictura?
>> "Ceva mai clar, te rog."
Mda! Asteapta raspunsuri de la cei avizati.O seara buna!
Tu dai raspunsuri numai ca sa fie inregistrate? Chiar asa disperat esti?,,,,,,,,,,,,,
Alo,papusa! Nu ma intereseaza raspunsurile pentru inregistrare.Dar ai pus o intrebare la care prea putini de pe aici iti pot raspunde.Se si vede de altfel ca noi doi ce mai dialogam.E adevarat ca aparte de subiect.Gata,ca ne intindem prea mult.
Vrei sa spui daca reproduc picturi? Scuze, nu prea inteleg, nu am mai intalnit termenul asta.Dar daca la asta te referi, nu nu ma repet.
Cred ca intreaba daca esti genul de persoana care graviteaza in jurul acelorasi teme/curente/motive in ceea ce creeaza.
Si ca sa raspund si la intrebare, cand e vorba de ceea ce creez eu, incerc sa nu ma repet.Mi se mai intampla uneori, dar nu vreau asta.Cel putin nu pana imi gasesc un stil propriu.Imi permit sa ma repet doar cand e vorba de ceea ce-mi place.
Kornelia33 întreabă: