Xoxo sentimentele de nostalgie ma fac sa ma intorc la ce'am trait odata... dulce copilarie!
"pe triunchiul si sura secundele-ntoarna" ce ai vrut sa spui?
"si-n flori de cristale padurea-i la poale" iar e ceva ce nu suna logic aici
"oglizi goale" care oglinzi?
iar ultima stofa, nu maia re aproape nici o noima. Rima e buna, foarte buna chiar, suna bine, desi pe alocuri ai o formulare cam copilareasca dar, ai grija la noima, pentru ca, desi e opera literara unde ai voie sa spui chestii ciudate ca sa zic asa, si sa pocesti cuvinte, trebuie sa ai grija la sens. Acum vorbesti de fum, apoi oglizi care nu stiu de unde apar, si apoi plapuma moale. In afara de asta, trebuia sa te limitezi la peisaj, fiidca deja cand spui "sani magici" si "plapuma" dupa "palate de fum" is something wrong. Sper ca n.am fost prea critica continua
O poezie nu trebuie sa fie logica.ea poate fii o adunatura de cuvinte care aparent nu au legatura intre ele.dar daca poetul considera ca prin acele cuvinte isi exprima stare si sentimentele.treaba lui. poate tu nu intelegi. poate alii da.nu vreau sa crezi ca sunt dusmanos
Off, poet neinteles si egomaniac. Mai subtire, ca mai ai muuuult de lucru, pana sa-ti permiti arogantele astea.
Sunt perfect de acord cu tine, numai ca, ti.as putea arata un mar, si sa te intreb, " ce vezi?". Iar tu vei raspunde "vad un mar". Dar acel mar poate, dupa interpretarea mea sa fie sufletulul unui mare matematician. Intr-adevar, la prima vedere poezia este o opera de arta, dar, o adevarata opera de arta, trebuie sa para de la inceput si pana la coada, indiferent cum o analizezi. Si de fiecare data cand cauti ceva, gasesti ceva nou, pe care nu l.ai vazut pana atunci. Asta inseamna o poezie buna. Poezia ta, exte extraordinar de frumoasa la suprafara, abstracta si realista in acelasi timp, e superba, dar e goala pe dinauntru. Nu vreau sa te critic, vreau doar sa.ti expun si punctul meu de vedere. Asa ca iti propun ceva: stai o noapte, dupamiaza, sau cand esti tu liber si gandeste.te, la ce vrei tu, iar apoi scrie o poezie, fara rima, fara versuri egale, o poezie cu ce simti tu. Si, de fiecare data cand o citesti sa simti ceva mai profund decat mandria de a fi scris.o. Si apoi, vreau s.o vad si eu, daca este posibil
Nu cred ca esti dusmanos dar asa, pot deschide un dictionar si lua 40 de cuvinte, sa fac o poezie cu ele. Ba trebuie sa fie logica putin, sa fie coerenta de ex. In cazul asta, inseamna ca nu am inteles.o, dar tu?
Eu sau Adrian?
El, nu vezi acolo ''a raspuns (pentru Adrian)''?
Pai,in primul rand pe mine m-a cuprins sentimentul de tristete, deoarece asa cum ai descris-o este mahnitor...in fine, e frumoasa...e scrisa de tine?