Niciodata nu mi-a fost rusine ca sunt romanca, avem o tara frumoasa, un trecut glorios, un popor minunat, dar cum in fiecare padure exista uscaturi, asa este si la noi
Cum de ai ajuns la aceasta concluzie? Eu nu sunt de acord cu tine si am sa vin cu doua exemple, victoria lui Bute si numirea la UE pe probleme de agricultura a domnului Dacian Ciolos.
Buna!, is si voi muri patrioata a tarii Ro!, Traditia (in sinea ei) care spune multe, ma face sa simt ca traiesc, sa lupt!, Pa, pa!
De fapt, cred ca problema noastra este ca prin numeroase deplasari in alte tari si prin numeroase informatii, adevarate sau nu despre alte tari, incepem sa vedem tara noastra pe un loc undeva inferior. Dar, trebuie sa recunoastem ca tara noastra chiar se afla intr-o criza dar nu e vina ei, e vina locuitorilor, deci ar trebui sa ne fie rusine de noi, nu de tara.
Nu! Cum spune si Mada, sunt de acord cu ea.
Sa nu crezi ca in alte tari e mare civilizatie, toti se respecta... da.fix. sa fim seriosi.
Eu una ma mandresc ca sunt romanca.
La multi ani Romania!
Cateodata da pentru lipsa de respect, lipsa celor sapte ani de acasa a unora si pentru lipsa unitatii poporului.
Nu imi este deloc rusine ca sunt romanca, sunt mandra ca sunt nascuta in tara mea, nu mi-as dori sa traiesc in alta parte, bine rau cum o fi, aici vreau sa raman, cel putin sunt intre oameni cunoscuti.cu care pot lega 2 cuvinte in limba mea materna.Nu o sa ma plang niciodata ca traiesc in Romania, ca e greu de multe ori, ca e viata mai grea pe o perioada de timp... da, dar sa imi fie rusine.nu,nu am motive! Sa le fie rusine celor care afirma chestia asta, celor care au facut Romania de rusine peste hotare si in interior.
De ce mi-ar fi? Nu. Aici m-am nascut si sunt mandra!
Nu are de ce sa ne fie rusine... indiferent ca in Romania mai exista oameni saraci sau care nu pot sa gandeasca mereu corect!
Este tara noastra si de aceea trebuie s-o iubim, pentru a o proteja!
Vorbeam o data cu cineva despre istoria Romaniei, atat cat stiam eu...si,acea persoana imi spunea ca istoria a murit, eu zic ca n-a murit. Ea a devenit din ce in ce mai violenta, mai aroganta, necrutatoare si perversa, dar, asta nu ma impiedica sa spun cu mandrie ca sunt roman.
Oana23madrid declaratia ta mi-a atins si ultimul deget de la piciorul stang.Si faza cu`(...)problema este ca in alte tarii sunt niste infractori si asa mai departe, de pe urma unora esti desconsiderat si multi sunt rasisti cand aud cuvantul rumana cum se zice in spania`spune tot.Eu nu ma consider atotstiutoare, nu ma dau mare, nu sunt cine stie ce dar imi respect tara pentru ca cei care au murit incercand sa ne invete sa vorbim si sa scriem, se pare ca au trait degeaba, se rascolesc in mormant si de asta probabil in unele locuri oamenii se plang ca au venit strigoii.
Puppet am auzit atatea rautati la adresa romanilor si am vazut atatea cazuri in care romanii au facut numai magarii incat nu ma mai mira cu nimic faptul ca sunt persoane carora le e rusine ca sunt romani. Mie nu imi este rusine, nu reprezint poporul dar nici nu-l reneg.
Sunt multi romani care duc numele tarii pe cele mai inalte culmi ale gloriei doar ca nu stim noi de ei. in mass-media se prezinta doar cazurile negative pentru ca se cumpara... SUNT MANDRA CA SUNT ROMANCA! la multi ani romani!
Nu imi este rusine ca sunt romanca, dar problema este ca in alte tarii sunt niste infractori si asa mai departe, de pe urma unora esti desconsiderat si multi sunt rasisti cand aud cuvantul rumana cum se zice in spania, asa ca multi au de suferit de pe urma altora si sunt momente cand imi este rusine, pentru ca se vb prea urat de romani si nu sunt toti la fel, oricum eu imi iubesc tara asa cum e ea cu bune si rele, asa ca la multi ani ROMANIA...si tuturor romanilor
Sunt mandra ca sunt roman si mereu voi fi.
Este multa lume care face incearca sa faca ceva petru noi, pentru romani doar ca noi nu ii vedem pentru ca la tv ne sunt prezentati doar hotii si analfabetii. Avem o tara frumoasa si merita sa o respectam
Da! i mi este rusine ca sunt roman! deoarece autoritatile romane si internationale nu fac nimic impotriva cersetorilor romani si romi., pe pasapoartele romanesti nu se face difereta intre cetatean roman si cetatean rom. de ce la trecere de frontiera nu sunt itrebati scopul deplasari cardurile de cetateni romi care merg la cersit, Cersetoria e o mafie, se fac bani din asta,... dar alti sufera. aceasta e doar o parere...
Mie nu imi este rusine ca sunt roman si imi place ca traiesc in romania LAND OF CHOICE
Nu...cum sa-mi fie rusine ca sunt roman? gandeste-te citi oameni au murit pentru ca romanii sa-si cistige dreptul de a se numi popor?
ArTuR10 întreabă: