anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Toti prietenii mei cu care ma joc si comunic si in general si prietenii mamei mele si ai tatalui meu imi spun ca am talent la desen dar eu nu cred asa ceva.Eu cred ca desenez oribildar si colegii de clasa din clasa a 5-a imi spuneau ca desenez super frumos u nu stiu ce sa cred, si nu prea cred ca mie mi s-ar potrivi o viata de pictorita. Un sfat in ceea ce priveste aceasta cariera. Multumesc.

6 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Draga Ella, important in aceasta poveste nu e ce spun altii ci ceea ce simti tu. Daca atunci cand desenezi simti o mare bucurie, daca afli cu usurinta culori si imagini pe care sa le transpui pe hartie, inseamna ca ai o vocatie pe care e pacat sa o ignori.SI nu e adevarat ca acest talent nu te poate ajuta in viata.Am niste prieteni care au terminat facultatea de chimie insa, talentati la desen, traiesc din pictura.Chiar daca picteaza biserici, existenta le e asigurata...

| elena a răspuns:

Poate tocmai ca desenezi oribil faci ca ceea ce ai desenat sa fie iesit din comun si culmea, sa si placa...sa zicem ca nu este talent, dar ceva nativ sigur este...sigur pictura nu este de viitor, dar poate fi un hobby pe langa ceea ce iti place tie sa faci... poti deveni designer vestimentar, daca ai imaginatie poti crea ceva cool, care sa placa adolescentilor.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Talentul nu trebuie irosit, dar asta nu inseamna sa neglijezi scoala, incearca sa le imbini pe amandoua si vei avea de castigat in viata. MULT SUCCES LA AMANDOUA!

| adyth a răspuns:

Hey niciodata nu esti multumit de ceea ce faci..si mereu te critici pentru ca tot timpul vrei mai mult sau te compari cu restul si ai impresia ca tu esti inferior. asta nu inseamna ca daca tie nu ti se pare, chiar nu ai talent happy intotdeauna lasa si la aprecierea celorlalti.
si eu am o chestie cu desenul, imi place si, da as vrea si eu o cariera in asa ceva, dar sa fim realisti e greu, si imposibil aproape, in Romania. poti sa faci si asta in paralel, dar nu sa te bazezi pe ea. poate ai succes big grin

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Nu te baza pe aceasta arta ca o meserie din care sa scoti profit...
Pentru bani, o viata decenta, cauta altceva, asta ar fi un bun hobby, sau chiar o sursa de venit uneori...
Spor!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dka folosesti ambele maini, in talentu asta esti super pictor.am avut o prietena, care am aduso in vizita la mine si ma surprins talentu ei. in 1-2min la desenat pe unchiu si pe matusa cum statea la masa cu noi.crede-ma ca acel desen are rama si e la ei pe perete in camera.foarte tare tipa...succes. nu stiu sa umblu pe calculator, pentru alte detalii call 0748937135.