| SiminaSalvadore a întrebat:

Traduceti si comentati urmatorul fragment scris de mine:
El egoista!
El egoista es la persona que se piensa solo en el, que no hace nada para ajudar a las personas, que espera todo pero no da nada, que piensa que el es el rei del mundo.
El egoismo esta en cada persona, pero algunos an consegido acabar con el!

un comentariu frumos si traducere corecta=funnda!

Răspuns Câştigător
| Paty7 a răspuns:

Egoistul! Egoistul este persoana care se gandeste doar la el, care nu face nimic ca sa ajute persoanele, care asteapta totul dar nu da nimic, care crede ca este regele lumii.

Egoismul este in fiecare persoana, dar unele persoane au decis sa termine cu el!

Mie mi se pare ca egoismul strica omul. Fara el oamenii ar fi fost mai buni, mai darnici, mai credinciosi. Parca egoismul face din om neom.

Asta e parerea mea.

2 răspunsuri:
| Gabica a răspuns:

Traducere:
Egoistul!
Egoistul este persoana ce se gandeste doar la el,care nu face nimic pentru a ajuta oamenii,care vrea totul dar nu da nimic,care crede ca este regele lumii.
Egoismul este in fiecare persoana,dar unii au reusit sa scape de el!

Comentariu:
In acest text ne este prezentata gandirea unui om egoist,care nu ajuta pe nimeni,dar asteapta sa fie ajutat, care vrea totul, dar nu da nimic.
Ultimul enunt este foarte bine gandit si exprimarea este foarte frumoasa vrand sa ne prezinte puterea unora dintre persoane care reusesc sa nu fie egoisti.

Sper ca te-am ajutat! Bye!

| WR104 a răspuns:

Egoista este o persoana care se gandeste numai la el, care nu face nimic pentru a ajuta persoanele, asteapta totul dar nu face nimic, se crede stapanul lumii.
Egoismul este in fiecare persoana, dar unii au reusit sa scape de el.
Cred ca este definitia egoismului, nimic altceva.