| Lovin_Florina_1996 a întrebat:

Trebuie să fac un desen ceva care să inspire a Mihai Eminescu ( în creion necolorat)

Răspuns Câştigător
| AndreyaMaria000 a răspuns:

Iti recomand sa desenezi o carte din care ies copaci, pasari...si un copil care se odihneste sub un copac...si restul imaginatiei tale! Eu asa am facut in clasa a 5-a si am primit 10! Sper ca ti-am fost de folos!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa ceva legat de Natura. Eminescu combina tema iubirii cu natura. Deseneaz un biat ce sta lng un copac si priveste apa ce trece pe lng el. In spate, imaginea sa fie plina de copaci si nceara sa surprinzi un moment de seara. Fa reflexia lunii in apa.

| ElenaSt2011 a răspuns:

Evident ca trebuie sa citesti poeziile scrise de acesta, si sa alegi ulterior fie un desen istoric, daca ai ales o tema precum Scrioarea a treia, sau un desen cu peisaje din natura, daca alegi o poezie precum Codrule, codrutule.

| ancaelena24 a răspuns:

Ai putea face o pana peste o foaie si o calimara rsturnata din care iese cerneala in forma de valuri langa un mal reprezentat un stilou.

| Preda_Radu_1975 a răspuns:

Ai putea face o stea cu o raza care coboara intr-un tablou cu o umbra pe el si in fundal niste plopi.