| Ellen_7403 a întrebat:

Ultima noapte de dragoste prima noapte de razboi de Camil petresc este drama?

Răspuns Câştigător
| 9gag a răspuns:

Mai copii... ultima noapte de dragoste...e un roman psihologic, cum sa fie asta text dramatic. E adevarat ca Stefan Gheorghidiu are o drama din cauza geloziei dar nu e text dramatic. La bac am avut de ales intre: O scrisoare pierduta(Caragiale), Jocul Ielelor(C. Petrescu) si Iona(M. Sorescu). O zi buna si note cat mai mari. Succes

9 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Este drama si, in acelasi timp, ROMAN, nicidecum text dramatic (teatru, adica). Deci, trebuia sa te raportezi la personaje din textele dramatice (teatru, adica) studiate.

| Dash a răspuns:

Da

| Aiicha a răspuns:

Nu! multi au facut greseala asta la bac! este un roman interbelic, subiectiv si psihologic! La bac trebuia sa scrii despre o scrisoare pierduta, iona sau jocul ielelor! subiectul se referea la o specie a genului dramatic!

| Mia a răspuns:

Trebuia sa caracterizezi un personaj dintr-un text dramatic, adica o piesa de teatru, nu drama.Adica ori O scrisoare pierduta, ori Iona, ori Jocul ielelor...

| StartingANewLife a răspuns:

Intradevar, este o adevarata drama, la cati au scris-o la bac! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Confuzia se datorează prostiei celor care au conceput cerinţa, fără a ţine seama că "dramatic" are cel puţin două sensuri. Sau poate tocmai de aia...winking

| Choco a răspuns:

Dap. multi au caracterizat un personaj din ea la bac happy

| Brunette13 a răspuns:

Da este drama...

| ciufulixx a răspuns:

Heyhappy dapz:X este o carte superba:X te sfatuiesc sa o citestiwinking eu ma ter acum 3 zile si mi-a placut enorm