Întrebare recomandată | Los a întrebat:

Un site unde as putea sa imi pun desnele, picturile, etc spre vanzare? nu deviantart va rog. Multumesc happy

9 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Okazii.ro, Mercador.ro, "varu' "- Tocmai.ro.
Daca ai talent, si nitica tehnica, si ti-au iesit desenele si picturile frumoase, poate vei reusi sa vinzi ceva. Insa la noi, mai greu se traieste din arta, oamenii nu prea dau bani pe ce tine de frumos.
Mi-ar place sa imi dai un link catre desenele si picturile tale, sa vad ce faci, din curiozitate.

| Los explică (pentru cristi202):

Http://www.tablouri-de-vis.ro/tablouri/ujvaro_i_robert_sergiu/853/

Eu aici le puneam, dar nu e prea popular site-ul si de aceea caut altele. sunt lucrari si de acum 3-4 ani si de cateva luni pe el

| cristi202 a răspuns (pentru Los):

Si ai vindut din ele?
Mi se par interesante unele, insa cred ca mai ai de lucru la capitolul desen. Salvador Dali spunea cam asa: "In desen, nu se poate trisa, ori esti bun, ori nu". Ori, tu mai ai de lucru in acest sens. Desi, mi se pare foarte interesant ca la portrete te descurci mai bine decit la alte capitole. La mine e invers, consider mai greu de facut un portret decit orice altceva.happy
Oricum, sunt sigur ca daca vei lucra mult, vei reusi sa faci ceva mult mai frumos. Pentru ca inca mina nu iti este formata.

| Los explică (pentru cristi202):

Multumesc, apreciez comentariile de genul asta big grin
Da, am vandut, insa doar unul la o persoana necunoscuta; Oricum nu caut neaparat sa vand acum, ci mai degraba sa le postez, sa fie expuse, iar daca vand cate ceva momentan cu atat mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu-ti faci site? gratis!

| Prezidentul a răspuns:

Incearca siteuri de comert din ROMANIA, fiindca daca te incurci cu cele din strainatate iti va fi greu la livrare. Iti recomand sa incerci sa le plasezi si la muzee sau magazine reale, nu doar online. Succes!

| vega358 a răspuns:

Mercador, piata de la a la z, tocmai, okazii. funda?

| alinamindru a răspuns:

Okazii cred ca ar fi potrivit happy

Întrebări similare