Imi pare rau, daca l-ai vandut de buna voie nu mai ai ce face. Era treaba ta sa te interesezi de pret, nu a cumparatorului.
Il poti gasi cu ajutorul altei persoane, care sa-i telefoneze si sa-i propuna o alta vanzare, iar in momentul in care se vor intalni, il gasesti.
Dar, un lucru vandut... ramane vandut.
Si iar dar, acesti oameni fac astfel de trnzactii ocolind legea...si te poti folosi de acest fapt.
Situatia recomandata nu se poate face de catre tine singura, ci numai cu o persoana cu ceva grade. Propunerea nu este completa, pentru ca ar insemna sa scriu mult si... pe TPU.
Succes.
Beatrice, trebuia sa te interesezi de valoarea tabloului. Stiu ca sunt institutii care se ocupa de evaluarea tablourilor sau pur si simplu puteai sa intrebi la Uniunea Artistilor Plastici din Romania. si te lamureai. Singura sansa este sa negociezi cu noul cumparator... si cam atat... Mult Succes!
Daca l-ai dat de buna voie nu mai poti face nimica, indiferent ca te-a dus cu zaharelul Imi pare rau
Da am draga mea Alllina dar la ce mi foloseste daca individului nu i am luat datele pesonale.
O, DOAMNE, nu mai am cum sa urmaresc aceasta treaba pe asta l am sunat eu din ziar si nu stiu daca mi ar da astia de la redactia ziarului datele lui, asta as vrea sa fac in acest moment.
Spune-i, pa, pa! Cand nu belesti ochii bine...asta se intampla.Nu mai poti face absolut nimic, chiar si cu martori, atata timp cat l-ai vandut de buna voie.Ar mai fi o solutie, ca tabloul sa valoreze foarte mult iar tu in acest caz sa te adresezi politiei ca ai fost pacalita.Atunci se vor face cercetari si iti vor fi necesari si martorii, insa daca tabloul nu valoreaza mult... uita-l! Totusi, pentru linistea ta sufleteasca, mergi totusi la sectia de politie de care apartii si fa o plangere acolo. Ei se vor ocupa de caz si iti vor spune daca sa-i pui cruce sau nu.
Am si eu un tablou de manciulescu si nu stiu daca e valoros.imi puteti spunde unde sa caut?
LisaJulie întreabă: