| kuka a întrebat:

Unde si cum imi pot vinde tablourile? Va rog, fara website-uri care sa ceara taxa sau din strainatate. Merci :]

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa le expui undeva, o idee buna ar fi in receptiile de hoteluri daca ai putea, lumea merge si vine pe acolo, romani si de peste hotare, si nu putini sunt aceia care apreciaza arta!

10 răspunsuri:
| TheAce a răspuns:

Cel mai simplu e sa organizezi o expozitie deschisa de pictura cu vanzare directa. E solutia de departe cea mai profitabila in ideea in care tii expozitia deschisa pentru 4-7 zile. In functie de orasul in care stai as putea sa te ajut. Mai exista si varianta campaniei in online dar acolo deja vorbim de costuri, costuri destul de ridicate.

| Wøodenpints a răspuns:

Dacă vrei să vinzi ceva, indicat ar fi să şi plăteşti.
Până şi Nea' Gică Claxon care vinde castraveţi la tarabă plăteşte o anumită chirie pe locul ăla.
Dacă tablourile tale sunt mişto şi încânta retina mâncătorilor de artă, o să-ţi scoţi repede investiţia, şi-ţi mai rămân bani şi pentru două şaorme şi-o cola.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Am vazut cum se obisnuieste pe,, dincolo,, asa ca nu-ti pot da decat o idee. Exista tineri-unii au si 13-14 ani si se aseaza in locuri circulate.Langa terasa unei cafenele, langa un monument sau o statuie, monument, la intrarea in piete.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra pe id-ul meu dumitrascu_daniel99, ca sa-ți propun eu ceva foarte ca lumea!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| homosapienbone a răspuns:

In primul rand din ce oras esti? sunt galerii de arta unde se vand lucrari, desi cam putin probabil sa le vinzi asa. Iti recomand pe saatky sa te inscrii, nu costa bani. nu se stie sigur daca le vinzi oricum, poti sa ai succes cu arta sau poti sa n-ai.

| BonaNote a răspuns:

Ai putea sa iti faci tu un site personal si sa il promovezi sau sa vorbesti cu alti tineri / batrani pasionati de pictura si sa faceti impreuna o expozitie cu vanzari. Mult noroc! happy

| Krisza a răspuns:

Am eu un site, un fel de orasel on-line, iti poti pune acolo tablourile daca doresti la vanzare iti pot face un magazin separat pe site doar al tau unde sa iti expui ''marfa'' iar eu voi percepe doar 10% comision din vanzari (doar daca vor fi vanzari, de ex. daca cumpara cineva tabloul tau care e sa zicem 50 lei at 10% sunt ai mei, daca nu atunci nu platesti nimic)Daca esti interesata poti sa imi scrii un mail pe krisza_bb@yahoo.com

| Vodnicear_Valeriu_1998 a răspuns:

Salut, pe site-ul tablouri.md mi-am reclamat picturile, si a fost cu succes. Si e gratis acolo.e foarte bun siteul