PsihoSex
| PsihoSex a întrebat:

"Undeva, candva..." - film fain, acum ora17, 10, pe TvR1!

10 răspunsuri:
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Ah, ce rau imi pare ca nu am putut sa-l revad...cred ca l-am vazut de vreo 4 ori...este un film care te fascineaza de la inceput pana la sfarsit! Uneori vezi figura cuiva si crezi ca ai cunoscut acea persoana destul de bine acea persoana, dar nu sti unde si cum... Timpul este relativ pentru noi...Ideea filmului este geniala... un film de colectie!

PsihoSex
| PsihoSex explică:

... enigmo... impulsivitatea cu care ai raspuns, arata, dincolo de faptul ca nu ai mai mult de vreo 25 de ani, ca... NU ai inteles Essenta mesajului!: se adresa unor MII de oameni, potentali doritori de a viziona un film clasic, de exceptie, si romantic, ideal pentru o dupa-amiaza de duminica! Ce sa caut pe chat cu aceasta "reclama"?! - unde discuta cateva zeci de persone cel mult?! Sper, spre binele tau, sa fi inteles ceva... cred ca daca urmareai intai filmul, poate iti dadeai seama ca nu trebuia sa scrii ce-ai scris - cum poate fi spam o informatie care te poate imbogati spiritual si afectiv?! Sau, esti cumva de formatie atat de tehnic, incat, chestii de genul asta sunt de-a dreptul "ezoterice" pentru tine?! Calitatea de expert nu are nici o legatura aici! - si ca simplu membru as fi gandit si actionat identic! - Omeneste, pur si simplu! "A bon entendeur, salut!"...

| SweetCandy a răspuns:

Despre ce e?big grin

| ViVi a răspuns:

Ms chiar ca ma plictiseambatting eyelashes

| ViVi a răspuns:

Da l-am vazut happy
oricum mersi ca nu stiam.

| bluerose a răspuns:

L-am vazut cand a aparut. Este un film superb.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumim kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumim, insa nu inteleg, expertii au dreptul sa posteze astfel de.reclame? Raluca tocmai spunea ca astfel de postari nu isi vor mai avea locul aici, ci pe chat. sper ca nu are dubla unitate de masura ca altfel ma supar si postez cate 5, 6 spamuri pe zi.nu te supara, insa tocmai i-am atras atentia cu o poatare identica facuta de @mira si observ ca nu o intereseaza absolut deloc, insa anumite postari care nu fac parte din ''socializarea copiilor''le sterge.asta a patit si @dmonic, cu toate ca nu este un user care sa o intereseze socializarea. speram totusi sa-si ceara scuze public pentru ca a sters acea postare a ei, deoarece si eu merit scuze atata timp cat m-am chinuit sa scriu un raspuns, insa am impresia ca Raluca ori ne ignora, ori ne priveste de sus, si atunci se schimba radical datele problemei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Mulțumesc pentru noutate.
Este întradevăr un film de nota 10 care merită văzut și în reluare.
Numai bine.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@psihosex-imi pare rau, nu tu erai vizat de replica mea putin acida, ci Raluca.de fapt tu nu ai nici o vina si imi cer scuze daca te-ai simtit cumva vizat de comentariul meu.insa nu-mi plac oamenii care au doua masuri, iar Raluca tocmai a dovedit acest lucru.in rest, sper ca nu te-am suparat, inca o data imi cer scuze fata de tine si sa stii ca filmul l-am vazut, daca te multumeste cu ceva acest raspuns. iar pentru lamuriri, vezi raspunsul ce i l-a dat lui @auran.
http://www.TPU.ro/......trebarile/
multumesc.

Întrebări similare